Bursa turizmi için vali’den çıkarma

Bu yıl 4-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında 21.’si düzenlenen Dubai Turizm Fuarı’na ‘Ulu Şehir’ tam anlamıyla bir çıkartma yaptı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde, her alanda iddialı ve emin adımlarla ilerleyen Bursa, turizmde ki farkını da katıldığı fuarlarda ilgi odağı olmasıyla gösteriyor.

Yayınlama: 05.05.2015
583
A+
A-

 Bu sene geniş bir katılımla gerçekleşmesi beklenen ‘Dubai Arap Turizm Fuarında’, Bursa Turizmine katkı sağlamak amacıyla üst düzey birçok görüşme gerçekleştirilecek. Dünyanın sayılı turizm fuarlarından olan organizasyonda, ‘Ulu Şehri’ temsil eden heyete başkanlık yapan Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta yaptığı konuşmada: “ Fuarda, başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere, çok sayıda katılımcı ile yer alıyoruz. Bursa olarak da, yaptığımız girişimler sonucu ilk defa 2 farklı stantla, farklı bir konseptle bu önemli fuarda boy gösteriyoruz. 80 metre karelik bir stantta Bursa’nın bütün güzellikleri sergilenirken, 40 metrekarelik 2. bir stantla da, ‘4 Mevsim Uludağ’ teması işlenerek, gelen ziyaretçilere Uludağ anlatılacak.” dedi.

 

BURSA’NIN TANITIMI İÇİN VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ






Açılışla birlikte ziyaretçilerin stantlara olan ilgisinden hayli memnun gözüken Vali Yardımcısı Usta, sözlerine şöyle devam etti: “ ‘Arap Turizm Fuarına’ özel stantlarıyla Bursa’dan çok sayıda turizm acentesi katıldığı gibi, TURSAB ve GÜMTOB üyesi oteller, acentelerde Bursa standımız da kendilerine ayrılan bölümlerde tanıtım yapabilecekler. Ayrıca Uludağ standımızla da, Arap turistlerin çok fazla ilgi gösterdiği Uludağ’a, artık oteller bölgesine kadar giden teleferiğimiz sayesinde, daha fazla turisti ‘Ulu Şehrimizin’ dağına çekmek istiyoruz. Yine bu yıl Bursa Ticaret ve Sanayi Odamız (BTSO) nun, kendi üyelerini bu fuara getirmesini çok önemsiyoruz ve tüm dinamikleriyle el birliği içerisinde çalışan Bursa’nın, hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz.” dedi.  

 

Fuarda Bursa Standını çok beğenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar’ı Nermin Kırım, yine Bakanlık Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci ve Dr.Zehra Gamgam, Vali Yardımcısı Usta’yla günün anısına fotoğraf çektirdi. Ayrıca Bursa’yı temsil eden heyet ve Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, fuara katılan Bursa patentli turizm firmalarını ziyaret ederek, başarılar diledi. 3 gün sürecek fuar, Dünya’nın farklı noktalarından 3000’e yakın katılımcısıyla ziyaretçilerine hizmet verecek.    

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş