Toki sakinleri isyanda

İnegöl’de birçok çatıyı göçerten, ağaçları kökünden söküp savuran lodos, en çok TOKİ sakinlerini vurdu. TOKİ’de oturan vatandaşlar 2 gündür elektik, su ve doğalgazdan mahrumlar.

Yayınlama: 03.02.2015
625
A+
A-

Yaşadıkları sıkıntılarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Şahmettin isimli vatandaş, 2 gündür elektrik, su ve doğalgaz’ın olmadığını belirtti.

 

TOKİ İŞİ VERMİŞ TAKİP ETMEMİŞ






TOKİ sakinlerinden Şahmettin Bey, “Ben lodosun olduğu akşam buradan olan biteni seyrettim. Baca kapakları monta edilmeden sini gibi üzerine bırakılmış. Herhangi bir montalama işlemi olmamış. Lodosta etkisini gösterince olan oldu. Oradan fırlayan baca kapakları kiremitlere çarptı. Daha sonra da parçalanan kiremitler burada bulunan araçların üzerine düştü. TOKİ bunları taşeron firmaya veriyor. İşte elektriği sen yap, bunu sen yap gibi. Yapılması için vermiş işi ama takip etmemiş” dedi.

 

TELEFONU İNEGÖL’DEN ŞARJ ETTİRİYORUM

2 gündür elektriklerinin olmadığını belirten Şahmettin Bey, “2 gündür ne elektrik ne su ne de doğalgaz var. Bakın sizinde gördüğünüz gibi üzerimde montla oturuyorum. Telefonuma ulaşamıyorlar. Elektrik olmadığı için İnegöl’den şarj ettiriyorum. Bu konuda yetkililerin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

 

ŞİŞE SUYA % 120 ZAM İDDİASI

Öte yandan 2 gündür kesik olan elektrikler beraberinde suyu ve dolayısıyla doğalgazı da ulaşılmaz hale getirdi. Yaşanan bu olayla beraber vatandaşlar ihtiyaçlarını giderebilmek için bölgedeki marketten hazır su temin etme yolunu seçtiler. Fakat iddiaya göre normalde 5 lira olan 19 litrelik hazır su bölgedeki bakkalda yüzde 120 zam ile 11 liraya satılıyor. Konunun gerçekliği araştırılırken iddiada bulunan vatandaşlar bunu fırsatçılık olarak değerlendiriyorlar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş