Çanakkale Zaferi’ne özel ikram

CHP İlçe Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında parti önünde vatandaşlara Çanakkale Savaşı kumanyası dağıttılar.

Yayınlama: 18.03.2016
453
A+
A-

CHP İlçe Başkanlığı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda dün parti önünden geçen vatandaşlara Çanakkale Savaşı’nda Türk askerlerinin yedikleri kumanyadan dağıtıldı.

 

“CUMHURİYETİ AYNI RUH VE ANLAYIŞLA KORUMALIYIZ”






1. Dünya Savaşı’nın seyrini değiştiren Çanakkale Zaferi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu sürecinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “250 bin şehit ve on binlerce gazi verdiğimiz Çanakkale Zaferi topraklarımızı paylaşmak, ülkemizi sömürgeleştirmek isteyen emperyalist güçlere karşı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesidir. Halkımızın kardeşlik ve birlik ruhuyla verdiği onurlu bir mücadeledir. Anadolu halkı, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki bu var olma mücadelesini kısıtlı imkânlarla savaşarak kazanma başarısını göstermiştir. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi olan Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak temel sorumluluğumuzdur” dedi.

 

“ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ”

Büyükışıklar, “Bugün bağımsız, onurlu ve başı dik bir ulus olarak özgürce yaşıyor ve çağdaşlaşma yolunda ilerliyorsak, bunu gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Bu kahramanlık destanı Atatürk ilke ve devrimlerine yönelik her türlü tehdide karşı verilecek mücadele için bize ilham kaynağı olmalıdır. Ayrıca CHP İnegöl Gençlik Kollarımız farkındalık oluşturmak ve cephedeki askerlerimizin günlük kumanya olarak yedikleri üzüm hoşafını İlçe Başkanlığımızın önünde İnegöl halkına ikram ettiler. CHP İnegöl İlçe Teşkilatı olarak acı ve gururun bir arada yaşandığı bu günde, yüce önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş