Çerkezlerin yeni yönetimi Aktaş’ı ziyaret etti

Kısa bir süre önce yapmış oldukları olağan genel kurul sonucu göreve gelen İnegöl Çerkez Adıge Kültür Derneği yeni yönetimi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 23.12.2014
657
A+
A-

Çerkez Adıge Kültür Derneği Başkan’lığına yeni seçilen Mustafa Sevim ve dernek yeni yönetimi Aktaş’ı ziyaret etti.

 

BAŞKANIMIZIN GAYRETLERİNİ BİLİYORUZ






Çerkez Adıge Kültür Derneği başkanı Mustafa Sevim’in katılamadığı ziyarette bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Osman Kardaş, “İnegöl Çerkez Adıge Kültür Derneği olarak kısa bir süre önce yapmış olduğumuz olağan genel kurul sonucu yeni göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte Sayın Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak toplumumuzun sosyal kültürel anlamda ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanımızın gayretlerini biliyoruz. Bizlerde halkın belli bir kesimini temsil eden bir kuruluş olarak belediye başkanımızla birlikte, şehrimize daha faydalı olmak adına istişarelerimiz sürecektir” şeklinde konuştu.

 

KATKILARIYLA RENK KATTILAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, renkli İnegöl mozaiğinin en önemli taşlarından bir tanesi olan Çerkez Adıge Derneğinin yeni yönetiminin ziyarete geldiğini belirterek, yönetimde görev alanlara başarı ve kolaylıklar diledi. İnegöl’ün sosyo kültürel hayatını dinamik bir şekilde devam ettirilebilmesi, örf ve adetlerin yaşatılabilmesi için derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının çok önemli destek ve katkıları olduğunu vurgulayan Aktaş, “Bu manada Çerkez Adıge derneği de yıllardan beri değişik başkanlar yönetiminde önemli çalışmalara imza attılar. Dönem dönem bizim yaptığımız festivallere de destekleri ve katkılarıyla da renk kattılar.  Ben görev alan arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU

Bugün dernek yönetimiyle genel bir istişare yapıp, genel gidişatla alakalı fikir alış verişinde bulunduklarını kaydeden Aktaş, “Zaten genel de kendileri görüştüğüm ve istişare ettiğim arkadaşlar yeni dernek başkanımız işleri olduğu için gelemedi. Onun ve aynı zamanda başkan yardımcımızın şahsında ben tüm dernek üyelerimi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Onlara işlerinde, uğraşlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş