Cerrah’ta ölümlü kaza

Motosiklet kazalarında meydana gelen ölümlerin bu sene oldukça fazla olduğu ilçemizde, bir ölüm haberi de Cerrah Mahallesi’nde geldi.

Yayınlama: 22.09.2015
955
A+
A-

Kaza, Cerrah Mahallesi’nde meydana geldi. İnegöl’deki özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Sunay Çelik, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Cerrah Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere plakası olmayan tescilsiz motosikleti ile yola çıktı. Mıcır dökülü yolda virajı dönüşte kayıp kontrolden çıkan motosiklet, yolun sağındaki uçuruma yuvarlandı. Ağaca çarpan motosikletin sürüsü Sunay Çelik, ağır yaralandı. Yoldan geçerken kazayı gören bir sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası Sunay Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü ve hastane personeli için Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Acil servisi önünde veda töreni düzenlendi. Personelin cenazesinin bulunduğu tabutun Acil servis önüne konulduğu sırada, mesai arkadaşları gözyaşları dökerek tabutun üzerine karanfil attılar. Bazı personel, tabuta sarılarak gözyaşları döktü.






 

Törenin sonunda konuşma yapan Özel Aritmi Genel Müdürü Mehmet Güncan, “Hastanemizin çalışanlarından Sunay Çelik kardeşimiz elin bir kazayla aramızdan ayrıldı. Hepimiz çok üzgünüz. Ailesine ve sevenleri ile hastanemizin çalışanlarına sabırlar, merhuma rahmet diliyorum” dedi.

 

Acil servis önünde yapılan duanın ardından talihsiz personelin cenazesi Yeniceköy mahallesindeki 500 evler konutlardaki ikametine götürüldü. HZ. Ali camiinde ikindi namazını müteakip kılınan ikindi namazının ardından götürüldüğü mezarlıkta defnedildi.

 

PAYLAŞIMA GÜLMÜŞLER

Aritmi Özel İnegöl Hastanesi ameliyathanesinde çalışan Sunay Çelik’in ameliyathanedeki mesai arkadaşları ile Facebookta bulunan ‘ölüm nedeni adlı’ oyunu oynadıkları ve ölüm sonucunun ‘trafik kazası’ çıkmasına hep beraber gülümsedikleri bildirildi. Bu paylaşımdan 3 gün sonra hayatını kaybetti.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş