CHP’DE BAŞKANLIK YARIŞI KIZIŞTI

12 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı sayısı 2’ye yükseldi. Parti bünyesinde düzenlenen birçok faaliyette boy gösteren Mehmet Kemal Polat, düzenlenen tören ile Başkan adaylığını açıkladı.

Yayınlama: 10.12.2015
574
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Melis Birgül’ün ardından bir aday daha seçime ortak oldu. Parti bünyesinde bugüne kadar birçok faaliyette yer almış olan Mehmet Kemal Polat, 12 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre için Başkan Adaylığını açıkladı.

 

SİYASET; HALKA DOĞRULARI ANLATMA SANATIDIR






Gerçekleştirilen programda konuşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Mehmet Kemal Polat, “12 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da parti binasında yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlığa aday olma kararımı burada hepinizin huzurunda açıklıyorum. İsmim Mehmet Kemal Polat. Bünyesinde üç öğretmen barındıran, bilime, kültüre, Atatürkçü değerlere gönül vermiş eğitimci bir ailenin çocuğuyum. Karadeniz Teknik Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik hayatımda ve sonrasında gerek parti içinde gerek sosyal hayatımda parti çalışmalarında bulundum. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde arkadaşlarımla birlikte yoğun bir şekilde gece gündüz demeden partimize hizmet verdik. Bulunduğum çeşitli illerde, bölgelerde sol değerleri savunmak, insanlara doğru bir şekilde anlatmak, sola karşı yürütülen kara propagandaları, oluşturulan ön yargıları yıkmak adına her yerde, herkesle gerek birebir gerek gruplar halinde iletişim ve istişarelerde bulundum. Siyaseti doğru şekilde yapmanın temel ilkeleri olarak; araştırmacı olmayı, çok okumayı, tarih, felsefe ve ekonomi bilgisine sahip olmayı; ekonomik eşitsizliklere, ülke ve dünya halklarının sömürü mücadelesine vakıf olmayı siyasetin olmazsa olmazları olarak gördüm. Keza siyaset boş söylemlerde, coşturucu nutuklarda bulunmaktan çok, siyaseti sadece ayak oyunlarından ve entrikalardan ibaret olarak görmekten çok, toplumumuzda yerleşmiş olan ‘Siyaset yalan söyleme ve adam satma sanatıdır’ anlayışından çok siyaset; halka doğruları anlatma ve onların mücadelesine ortak olma sanatıdır” dedi.

 

NEDEN ADAYIM?

Aday olma sebepleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Polat, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin elitlerin değil halkın partisi olduğunu insanlara anlatmak ve halkçı siyaset için mücadele vermek, sola karşı sistemli bir şekilde yürütülen kara propagandaların karşısında gençlik olarak dik bir şekilde durmak, Atatürkçü, bilimsel, çağdaş ve halkçı değerleri halkla el ele vererek savunmak, gerek ilçemizi, gerek ilimizi, gerek ülkemizi ilgilendiren konularda gençlik olarak çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunmak, Gençlik Kolları olarak parti eğitmenlerimizden aldığımız destekle periyodik aralıklarla gençlerimize siyaset dersleri ve konferanslar sunmak, başlatmış olduğumuz ‘bir kitap, bir insan, bir gelecek’ adlı cehalete karşı seferberlik kampanyamızı amacına ulaştırmak ve kalıcı hale getirmek, işçi, emekçi, çiftçi yurttaşlarımızla sürekli iletişim halinde olup onların sorunlarını dinlemek, raporlamak ve gerekli makamlara gençlik olarak baskıda bulunmak istiyoruz. Her şeyden önemlisi taşeron siyasete karşı olup kendim ve ekibim adına desteklerinizi istiyorum. Basın açıklamamıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bilinçli, mücadeleci, tuttuğunu koparan bir gençlik için desteklerinizi bekliyoruz. Kazananın kaybedenin elini sıktığı kaybedenin ise kazananı tebrik ettiği bir seçim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş