CHP’DEN İNOVASYON PROJESİ Rüzgâr Perdesi Sistemi

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi, Kazancı bölgesinde rüzgardan etkilenerek araçların yan yatmasından dolayı bir proje geliştirerek Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sundu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Halil Büyükışıklar, rüzgâr perdesi sistemi kurularak araçların rüzgardan etkilenmeden seyir halinde olmalarını ve olası kazaların önüne geçilmesini amaçladıklarını ifade etti.

Yayınlama: 13.02.2016
478
A+
A-

Bir ticari seyahat sırasında Tekirdağ’a gittiklerini belirten Halil Büyükışıklar, CHP Tekirdağ Belediyesi’nin iktidar gücü olmadan da bazı şeyleri yaparak örnek teşkil ettiğini ifade etti.

 

RÜZGÂR PERDESİ SİSTEMİ






Rüzgâr perdesi sistemi projesinin Büyükşehir Meclisine sunulduğunu belirten Büyükışıklar, “CHP İnegöl İlçe Başkanlığı olarak bu gün Bursa Büyükşehir Belediye Meclis’ine bir inovasyon projesini, CHP Grup sözcüsü Erdal Aktuğ beyefendinin aracılığı ile vermiş bulunmaktayız. Malumunuz geçen sene ve bu sene Kazancı bölgesindeki çatrakta         birçok araç aşırı lodos ve rüzgârdan dolayı yan yattı. Bu kazalarda can kaybı olmaması CHP olarak bizleri sevindirdi. Fakat buraya bir çözüm üretilmesi gerektiğini düşündüğümüzden dolayı burayı muhalefet partisi olmamıza rağmen bir inolazyon projesini Büyükşehir Meclisine gönderdik. Bu bölgeye 1-2 kilometrelik karayolları sahasının dışında kalan alana, birçok ülkede örneği bulunan rüzgâr perdesi sistemi kurularak, araçların geçmiş olduğu karayolunda rüzgârın etkisinin azalmasını amaçlıyoruz” dedi.

 

Tekirdağ Belediyesinin örnek bir belediye olduğunu vurgulayan Büyükışıklar, “CHP İlçe Başkanı Büyükışıklar,  CHP Tekirdağ Belediyesi’nin Süleymanpaşa’da yapmış olduğu altyapı yatırımlarının iktidar gücü olmadan da yapılabildiğini, Süleymanpaşa’nın tüm kanalizasyon, yağmur suyu ve su şebekesinin yeni baştan tekrar yapıldığını geçtiğimiz hafta ticari bir seyahatin sonucunda öğrenmiş bulunmaktayız. Açıkçası belediyemiz ile, belediye başkanımız ile gurur duyduk. İktidar gücü olmadan da muhalefetteki siyasi partilerin belediyelerinin de iş yapabildiğinin en büyük ispatlarından bir tanesini de görmüş olduk” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş