CHP’den meclise destek

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Belediye Meclisinin eski Belediye Kültür Sarayı binasının yıkımı ile ilgili aldığı kararı çok doğru bulduklarını ve yeni yapılması planlanan alan ile ilgili destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yayınlama: 12.01.2016
584
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetim kurulu üyeleri, dün parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirerek Belediye Meclisi tarafından alınan yıkım kararına destek verdiler.

 

ZEKİ KONUKOĞLU’NA TEBRİK






Toplantı esnasında açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nce Merinos AKM’de yapılan liselerarası genç star yarışmasında İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi grubu birinci oldu. Okul lisesi ve 1. olan grubumuzu tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

BERABER ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Geçmiş dönemlerde yaptıkları açıklamalarda Belediye Meclis Toplantılarına Belediye Meclis temsilcisi göndereceklerini söylediklerini hatırlatan Büyükışıklar, “Parti yönetim kurulumuzdan Sayın Hikmet Sallı ağabeyimizi ve yine parti üyelerimizden Sayın İbrahim Çoban ağabeyimizi görevlendirdik. 2016 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısına katıldılar. Bizler için toplantıyı ve gündemi takip ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu görevi devamlılık halinde sürdürecekler. CHP olarak öncelikle, sürekli eleştiren, gördüğü yanlışları anlatan bir parti olmanın ötesinde doğrunun da yanında olan bir siyasal partiyiz. Belediye Meclis Toplantısı’nda eski Belediye Kültür Sanat Merkezi’nin yıkılması ile ilgili bir karar çıkmış. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beyefendiyi ve Belediye Meclis Üyelerimizi bu konu ile ilgili kutluyoruz. Çok doğru bir karardır. İnegöl’ün en merkezi yerinde atıl vaziyette duran bir bina bir an önce oradan kaldırılarak yerine çok daha güzel ve kullanışlı bir yeşil alan yapılmasına karar verilmiş. Altının da otopark yapılmasına karar verilmiş. Kendilerini tebrik ediyoruz, doğru bir karardır. Bundan sonraki süreçte CHP yönetimi ve konusunda uzman mimar arkadaşları ile beraber eğer teveccüh gösterirlerse projeye katkı sunmaktan, onlar için de bir sakıncası yoksa fikirlerimizi beyan etmekten, onlarla bu konuyla ilgili beraber çalışmaktan onur duyarız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş