Çin Mobilya fuarı için son başvuru 30 Nisan

İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, bu yıl kendi birlikleri tarafından milli katılım organizasyonu gerçekleştirilecek olan Furniture China 2015 Uluslararası Mobilya Fuarı’na katılmak isteyen firmaları için başvuruların başladığını, başvuru tarihinin ise 30 Nisan’da sona ereceğini açıkladı.

Yayınlama: 14.04.2015
528
A+
A-

Dünyanın dört bir yanından mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getirmesi ile dikkatleri üstüne toplayan Furniture China 2015 Uluslararası Mobilya Fuarı milli katılım organizasyonu 2015 yılında Ahmet Güleç’in başkanlığındaki İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilecek.

 

FUAR 9-12 EYLÜL’DE






Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Güleç, “Şangay/Çin Halk Cumhuriyeti’nde 09-12 Eylül 2015 tarihleri arasında, 750 bin m2`lik bir alanda, 21. kez düzenlenecek olan söz konusu fuarda; Uluslararası Markalar, Çağdaş Mobilyalar, Döşemelik Mobilyalar, Avrupa Klasik Mobilyaları, Çin Klasik Mobilyaları, Yatak Masa ve Sandalye, Açık Hava Mobilyaları, Çocuk Mobilyaları, Ofis Mobilyaları, Ev Mobilyaları ve Mobilya Tasarımları sergilenecektir. Bahse konu fuara son başvuru tarihi 30 Nisan 2015’tir. Başvuruda bulunmak isteyen birlik istenilen belgeleri Genel Sekreterliğimizin 0 212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya fuar@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş