Çınarlaraltı Esnaflarından aşure ikramı

Muharrem Ayı ile itibaren çeşitlik etkinliklerle aşure ikramında bulunanlar listesine, Çınarlaraltı Esnafları da dâhil oldu. Çınarlaraltı Esnafıları ortaklaşa bir program düzenleyerek, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Yayınlama: 11.11.2014
644
A+
A-

Çınarlaraltı Esnafları, toplu karar alarak geleneksel hale getireceklerini ifade ettikleri 1. Geleneksel Çınarlaraltı Esnafları Aşure Günü etkinliğini gerçekleştirdi.

 

GELENEKSELLEŞECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çınarlaraltı Esnaflarından Ceyhun Ergün şunları söyledi: Muharrem Ayı dolayısıyla, aşure günü olarak, çarşı esnaflarımızla birlikte karar verdik. Ve dedik ki bu yıl bir ilk olarak, inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz. Bu yıl 1. Geleneksel Çınarlaraltı Esnafları Aşure Günü olarak gerçekleştirmek istedik. Ve bununla birlikte bütün çarşı esnaflarından Allah razı olsun. Bu konuyu kendilerine ilettik. Onlarında hoşun gitti. Böyle bir aşure ikramımızı sunmaya karar verdik. İkindi namazından sonra aşure ikramımızı yapacağız diye yakın cami cemaatlerine haber verdik. Ve bununla beraber şimdi ikramımızı gerçekleştiriyoruz. Bu ilk aşure ikramı oluyor. Bunu geleneksel hale getirerek, ileriki yıllarda da aynı etkinlikte bulunmak istiyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş