Dondurulmuş gıdanın merkezi Yeniceköy

Yaklaşık 4 ay önce temelleri atılan Fatma Göztepe Huzurevi ve Aşevinde inceleme yapmak üzere Yeniceköy Mahallesine giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve Adil Kansu, inceleme öncesinde hayırsever işadamı Mehmet Göztepe ve oğulları Hüseyin, Erdoğan ve Sebahattin Göztepe’nin sahibi olduğu FİNEFOOD soğuk gıda üretim tesislerini gezdi.

Yayınlama: 18.03.2016
2.899
A+
A-

Heyet üretim tesislerini gezerken burada üretilen ürünlerinde tadına bakmayı ihmal etmedi.

 

Ziyaret sırasında Göztepe ailesi adına açıklamalarda bulunan FİNEFOOD Soğuk Gıda Üretim A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve işletme sorumlusu Sebahattin Göztepe; “FİNEFOOD Soğuk Gıda Üretim A.Ş olarak yaklaşık 1 yıldır dondurulmuş unlu mamuller üretiyoruz. Türkiye genelinde 75 ildeki bayiliklerimizle ülke geneline dondurulmuş pizza, milföy, börek ve kruvasan gibi unlu mamüller satışı yapıyoruz. Ürettiğimiz bu ürünleri ayrıca yurtdışı pazarına da gönderiyoruz. Fabrikamız günlük 15 ton unlu mamul üretme kapasitesine sahiptir. Yaptığımız çalışmalar neticesinde önümüzdeki aydan itibaren bu kapasiteyi günlük 25 tona çıkartmayı hedefliyoruz. Hem ürün kalitesiyle hem de ihracat rakamlarıyla İnegöl’ümüze yakışır bir tesis olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.






 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Bugün Yeniceköy mahallemize inşaatı devam eden Fatma Göztepe Huzurevi ve Aşevindeki çalışmaları incelemek üzere geldik. Bilindiği üzere şehrimize kazandıracağımız yeni huzurevi binamızın yapında Göztepe ailesi de bizim paydaşımız. İnşaat alanına gitmeden önce kıymetli büyüğümüz Yenice Eski Belediye Başkanı Mehmet Göztepe bizleri soğuk gıda üretim tesislerinde misafir etti. Gerçekten bu şehrin Belediye Başkanı olarak gördüğüm manzaradan ziyadesiyle gurur duydum. Şehrimiz başarılı işadamlarının, güçlü işletmelerin olduğu bir şehir. Bu başarı sadece mobilya sektörüyle de sınırlı değil. Her fırsatta söylüyoruz İnegöl sanayi şehri olduğu kadar bir tarım şehri. Avrupa standartlarını yakalayan hijyen şartlarına haiz bu gibi modern tesislerin şehrimizde var olmasını ve bu tesislerin sayılarının artmasını da çok önemsiyoruz. Ayrıca hem Yeniceköy hem de ilçe merkezimizdeki vatandaşlarımıza istihdam sağlaması açısından da önem arz eden bu tesislerin çoğalmasını da temenni ediyorum. Şehrimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayacak bu iş sektörlerinin ilçemizde bulunması bizleri ayrıca çok mutlu ediyor. Son olarak Göztepe ailesine bizleri bugün misafir ettikleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş