Aktaş’tan dolandırıcılara karşı uyarı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin ismini kullanarak vatandaşları telefonla arayıp yardım talep eden dolandırıcılara karşı bir açıklama yaparak, “Sponsorluk ya da başka türlü destek ve taleplerde bulunanlara kesinlikle itibar etmeyiniz” dedi.

Yayınlama: 18.09.2015
510
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendisini başkan yardımcısı ve daire müdürü isimlerini kullanarak vatandaşlardan sponsor ve benzeri taleplerde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

 

VATANDAŞLARIMIZIN EMNİYET BİRİMLERİYLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM






İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada; “Tarafıma ulaşan bilgiye göre İnegöllü iş adamlarımız ve esnafımız kendini belediye başkan yardımcısı veya daire müdürü olarak tanıtan kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce aranarak zor durumdaki hastalar ve ihtiyaç sahipleri için maddi yardım talebinde bulunuyormuş. Telefonla arayarak bu tür taleplerde bulunan şahısların İnegöl Belediyesi ile kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur. Belediyemizdeki hiçbir bürokrat ya da çalışanın telefon ya da başka kanallarla farklı yardım isteğinde bulunmaları söz konusu değildir. Dolandırıcılık amacıyla yapıldığı belli olan konu hakkında ilgili makamlar bilgilendirilmiştir. Kendilerini telefonla arayarak, İnegöl Belediyesi ya da Belediye Başkanı adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve taleplerde bulunanlara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşı karşıya gelen vatandaşlarımızın emniyet birimleriyle irtibata geçmesini rica ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş