İnegöl CHP İlçe Yönetimi Büyük Emekli Mitingi İçin Hazırlıklara Başladı

Yayınlama: 23.05.2024
170
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Yönetimi, 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek Büyük Emekliler Mitingi için hazırlıklara başladı. İlçe yönetimi, parti üyelerinin yüksek katılımını sağlamak amacıyla sosyal medya ve SMS yoluyla duyurularını yapmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin düzenleyeceği bu önemli miting için tüm parti örgütlerine ve emeklilere çağrıda bulunarak, “Onurlu yaşam, hakça paylaşım için bütün emeklileri, ailelerini, emeklilere sahip çıkmak isteyen herkesi Büyük Emekliler Mitinginize bekliyoruz,” dedi.

İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, miting ile ilgili yaptığı açıklamada, Genel Başkan Özgür Özel’in bu mitinge büyük önem verdiğini vurgulayarak, katılımın yüksek olması için gerekli duyuruları yaptıklarını belirtti. Şahin, “Ülkemizdeki emeklilerin durumu ortada. Emekli aylıklarının önemli bir kısmı açlık sınırının altında kalmıştır. Yoksulluk sınırı 50 bini aşmıştır. Emeklilerin büyük bir kısmı asgari ücretin altında ve açlık sınırının altında maaş almaktadır. Emekliler açısından olumsuz koşulların iyileştirilmesi, başta emeklilerimiz olmak üzere toplumun tümünü memnun edecektir. Emeklilerin ülke ekonomisinden hak ettikleri payı almaları gerekiyor. Emeklilik dönemi, emeklinin çile çektiği bir dönem olmamalıdır. Aksine, emeklilik dönemi emeklinin başta ekonomik olmak üzere her anlamda rahatlaması gereken bir dönem olmalıdır. Parti olarak emeklilerimizin bu haklı davalarını her zaman destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğiz,” dedi.






İnegöl İlçe Başkanı Şahin, tüm emeklileri, yakınlarını, emek mücadelesi veren herkesi, tüm üyeleri ve duyarlı vatandaşları pazar günü Ankara’da yapılacak Büyük Emekliler Mitingine davet etti. Ankara’ya gidiş-dönüş ulaşımının parti tarafından karşılanacağını belirtti.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş