Cirit Şenliğine davet

Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Öztürk, bir basın açıklaması gerçekleştirerek İnegöl Belediyesi ve Erzurumlular Derneği olarak hafta sonu cirit şenliği düzenleyeceklerini belirterek, şenliğe İnegöl halkının davet etti.

Yayınlama: 03.09.2015
529
A+
A-

Fatih Öztürk, hemşerilerinden gelen yoğun istek üzerine harekete geçerek İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa Cirit Şenliği gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

5 EYLÜL CUMARTESİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Öztürk, “Bu hafta bildiğiniz üzere kurtuluş şenlikleri var. Uzun zamandır İnegöllü hemşerilerimizden, İnegöl’de yaşayan Erzurumlulardan bir cirit gösterisi isteği vardı. Onunla ilgili Bursa’da faaliyet gösteren bir cirit kulübü ile hareket ettik. 5 Eylül Cumartesi günü saat 18-20 arası gerçekleştirilecek. Bununla ilgili İzmit’ten de bir takım gelecek ve güzel bir gösteri olacak. Biliyorsunuz bu ata sporumuz. Kışın -17 derece soğukta da, yazın sıcakta da oynanabilen bir ata sporumuz. Bunun ilgili son olarak da İnegöl halkımızı cirit şenliğimize bekliyoruz. Cirit Şenliğimiz Dörtçelik EML Futbol sahasında olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş