Çöp konteynırlarına bayram temizliği

İnegöl Belediyesi, halkın çevre sağlığını korumak, temiz ve sorunsuz bir şehirde yaşaması için sürdürdüğü temizlik çalışmalarına Kurban Bayramına sayılı günler kala hız verdi. Çevre temizliği konusundaki duyarlılığını sürdüren İnegöl Belediyesi; ilçe genelindeki tüm çöp konteynırlarında bayram öncesi temizlik çalışması başlattı.

Yayınlama: 28.09.2015
505
A+
A-

İnegöl genelinde 2100 adet çöp konteynırı, konteynır yıkama ve dezenfekte aracıyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

 

ÖZEN GÖSTERMEKTEYİZ






Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Yerel yönetimlerin asli görevlerinin başında temiz ve sağlıklı çevre koşullarının oluşturulması gelmektedir. İnegöl Belediyesi olarak kentimizin temizlik ve hijyen konusunda hak ettiği hizmeti alması için üstün gayret göstermekteyiz. Çevre sağlığı ve hijyen konusunda son derece hassasız. Bu konudaki hizmetlerin aksatılmadan eksiksiz bir şekilde yürütülmesine özen göstermekteyiz” dedi.

 

TOPLAM 2 BİN ADET KONTEYNIR YIKANACAK

Kentimizdeki evsel atık toplama, yolların süpürülmesi, çöplerin düzenli olarak alınması konusunda tüm çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Kansu; “Kurban bayramına hazırlık olarak tüm okul ve camilerin bahçelerinin süpürülme ve yıkama işlemi gerçekleştirilecek olup, şehrimizdeki sebil çeşmelerin temizliği yapılacaktır. Ayrıca bayram öncesinde şehrimizde bulunan konteynerler dezenfekte edilerek yıkama işlemi gerçekleştirilecektir. Bu yıkama işlemi bayram öncesi ve sonrasında iki kez yapılacaktır. Yıkaması yapılacak konteynerlerin dağılımı ise şöyledir; İnegöl Merkez: 500 Adet, Yeniceköy: 700 Adet, Cerrah: 500 Adet, Kurşunlu: 300 Adet ve Tahtaköprü: 100 Adet’dir” dedi.

 

KANSU’DAN VATANDAŞA RİCA

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdükleri temizlik çalışmasıyla alakalı vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını isteyen Kansu; “Zamansız çöp çıkarmamalarını, evlerinin ve işyerlerinin önlerini temiz tutmalarını, yol ve kaldırımlara ambalaj atığı ve sigara izmariti atmamalarını rica ediyoruz. Bayramın 1. gününden itibaren rutin olarak yaptığımız çöp ve geri dönüşüm toplama işinin, mevcut program dahilinde bayram süresince de devam edeceğini, buradan hatırlatmak isterim” dedi.

 

Kansu; “Herhangi bir aksaklık durumunda şikayetlere anında ulaşacak nöbetçi ekiplerimiz de mevcut olacaktır. İlçemizin temiz ve estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Son olarak tüm İnegöllü hemşerilerimin Ramazan Bayramı kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” dileyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş