Düzce’de çöplük alanda çıktıktan sonra buğday ve mısır tarlalarına sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
Merkeze bağlı Akınlar Mahallesi’ndeki Küçük Sanayi Sitesi’nin arkasında çöp atılan alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Alevler rüzgarın etkisiyle büyüyüp çevredeki buğday ve mısır tarlalarına sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yaklaşık 40 dönümlük alanda etkili olan yangına müdahale ediyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Dernek Başkanı Murat Soysal ile dernek yöneticilerini makamında ağırladı.
Yapım çalışmaları kısa süre önce tamamlanan Katlı Otopark’ın açılışı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altep’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Tarih ve kültürün merkez olacağı, fiziki hizmetlerden uluslararası organizasyonlara, ödüllerle taçlandırılan model bir şehir oluşturma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.