Deplasmanda zorlu randevu

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 13. hafta müsabakasında deplasmanda Gümüşhanespor karşısına çıkıyor. Formsuz temsilcimiz, ligde oynadığı son 3 maçını kazanan rakibi karşısında zorlu mücadeleden puanla dönmek istiyor.

Yayınlama: 21.11.2015
494
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, ligin 13. haftasında bu haftasonu deplasmanda Gümüşhanespor’a konuk oluyor.

 

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve devamında yaptığı hamlelere rağmen yine de istediği formu tutturamayan Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, son 3 maçını kazanarak yakaladığı çıkış sayesinde 5. sıraya kadar yükselen Gümüşhanespor deplasmanına gidiyor. Son 5 maçından 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz İnegölspor, ligin ilk devresini en az puan kaybı ile bitirerek ara dönemde takımın uyum sorununu ve eksikleri gidermek açısından avantaj kazanmak istiyor.






 

GEÇEN SEZONDAN 11 PUAN GERİDEYİZ

Geride kalan 12 hafta sonucunda maç başına 1 puan ortalaması ile oynayan temsilcimiz, geçtiğimiz sezona oranla 11 puan geride kaldı. 2014-2015 futbol sezonunda 12. haftaya gelindiğinde hanesinde 23 puan yazılı olan temsilcimizin şampiyonluk olasılığı henüz erken olmasına rağmen zora girmiş görünüyor.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekip arasındaki rekabet geçmişi 2011-2012 sezonuna dayanıyor. İlk olarak 2011 yılında İnegöl’de karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde temsilcimiz İnegölspor, sahadan 3-0’lık net galibiyetle ayrılırken müsabakanın rövanşında ise ekipler 90 dakikanın sonucunda karşılaşmayı 1-1’lik beraberlikle tamamlayarak puanları paylaştılar. 2013-2014 sezonunda 2. Lig’de karşı karşıya gelen ekiplerin İnegöl’de oynanan müsabakasında Gümüşhanespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılırken maçın rövanşında temsilcimiz İnegölspor, rakibini deplasmanda 1-0’la geçmeyi bildi. 2014-2015 sezonunda yine 2. Lig’de karşılaşan ekiplerin Gümüşhane’deki mücadelesi 1-1 berabere biterken rövanşında İnegöl’de oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 1-0 galibiyetle tamamladı. Son olarak 23 Eylül 2015 tarihinde Türkiye Kupası müsabakasında İnegöl’de karşılaşan ekiplerin mücadelesinden ev sahibi ekip 1-0’lık galibiyetle ayrılarak kupada yoluna devam etti.

 

DÜDÜK AVCI’DA

Pazar günü saat 13.00’da Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Birol Güldane ve Fatih Söyler üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş