Deplasmandan 1 puan çıktı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla döndü.

Yayınlama: 11.04.2016
437
A+
A-

Ligde son 9 müsabaka oynayan temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakaların hiçbirinde mağlup olmamıştı. Seri galibiyetler alarak Play-Off potası içine giren temsilcimiz İnegölspor, Sivas deplasmanında aldığı bir puan ile kendi ile aynı puan durumunda olan Ankaragücü’nün averajla altında yer aldı. Ekibimiz puan cetvelinde averajla Play-Off potasının dışında yer aldı.

 

LİDER DEĞİŞTİ






Ligin başlarında liderliğe demir atan Manisaspor, kendi evinde Aydınspor 1423 ile berabere kaldı. Manisaspor’un ardından ikinci sırada bulunan Kocaeli birlikspor, deplasmanda Keciörengücü’nü 0-2’lik skorla geçerek aylar sonra liderliğe adını yazdırdı.

 

 

SİVAS BELEDİYESPOR: Serkan Demirol, Murat Cömert, Yakup Yiğit, Ali Aydın, Fatih Kıran, Nuri Melih Mursal, Seyit Ahmet Han, Burak Taşdemir, Berkay Öztuvan, Mehmet Nas, Atilla Yıldırım

 

İNEGÖLSPOR: Tevfik Altıok, Kemal Hastürk, Bilal Özdmir, İlker Cihan, Ali Aytemur, Mustafa Vargel, Emrah Dağ, Levent Kale, Yasin Görkem Arslan, Raif Demir, Tufan Zahid Arslan

 

SARI KART: Dk 61 Bilal Özdemir (İnegölspor)

 

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Can Öztekin, Ufuk Uğurlu

 

STAD: Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş