Devrilen motosikletteki 2 kişi yaralandı

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada, bir motosiklet yan yatıp savrulması sonucu 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayınlama: 23.09.2014
797
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 11.30 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerinde Serra Petrol mevkiinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, Avarlar Kavşağı’ndan Özdilek istikametine doğru seyir halinde olan 24 yaşındaki Enver Demirel idaresindeki plakasız motosiklet Serra Petrol mevkiine geldiği sırada kontrolden çıkarak yan yattı. Devrilen motosikletin üzerinden yola savrulan sürücü Enver Demirel ve arkasında oturmakta olan 19 yaşındaki kardeşi Ümit Demirel vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.






 

Yaralı kardeşler, çevredeki vatandaşların yardımı ile yol kenarına alındıktan sonra ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Demirel kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş