Diyanet-Sen’den Aktaş’a ziyaret

Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aktaş ziyarette, İnegöl’ün din görevlisi kadrosu anlamında çok zengin bir ilçe olduğunu ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.12.2014
720
A+
A-

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak, Bursa Diyanet-Sen ikinci şube yönetim kurulu olarak, İnegöl’de bulunan kurumları ziyaret ettiklerini ifade etti.

 

Bursa Diyanet-Sen, ikinci şube olarak 800’e yakın üyelerinin mevcut olduğunu belirten Bak, STK’ların şu anki yüzyılın en önemli sivil toplum örgütleri olduğunu belirterek kendilerinin önce din görevlisi, sonra sendikacı olduklarını, çalışmalarını bu meyanda devam ettirdiklerini vurguladı.






 

Bak, ziyaret amaçlarını; İnegöl’deki tüm yöneticiler ile tanışmak, çalışmalarını kendileri ile paylaşmanın yanı sıra, yapmak istediklerini kurumlara arz etmek, görüşlerini almak, onlarında görüşleri doğrultusunda sendikayla bağdaşan durumları ele alarak bunları aktif hale getirmek olarak açıkladı.  

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a göstermiş olduğu ilgisinden dolayı teşekkür eden Bak; Başkan Aktaş’ın göreve geldiği günden bu güne kadar çok önemli çalışmalara imza attığını, genç yaşına rağmen çok güzel, çok büyük eserlere imza attığını ifade etti.  Başkan Aktaş’ın oldukça pozitif enerjiye sahip olduğunu ifade eden Bak, Aktaş’a başarılarının devamını diledi.

 

TOPLUMDA AYRI YERLERİ VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, gerek kamuda, gerek özel sektörde görev yapan herkesin çok önemli ve değerli olduğunu belirterek “Ülke adına, şehir adına, kim ne fayda üretiyorsa Allah razı olsun diyoruz. Özellikle Diyanet Teşkilatının, din görevlilerimizin, aynı zamanda milli eğitim teşkilatının, dolayısıyla öğretmenlerimizin toplumda ayrı bir yeri ve değeri olduğunu biliyoruz. İnegöl, din görevlisi kadrosu anlamında çok zengin bir ilçe. İnegöl’ümüzün 116 mahallesinde görev yapan yaklaşık 300’e yakın arkadaşımız var. Bu manada arkadaşlarımızın örgütlenmesi ve bu örgütlenmeyle beraber, arkadaşlarımızın sorunlarının, sıkıntılarının veya görevlerinin daha iyi icrasıyla alakalı getirecekleri öneriler ve gösterecekleri yaklaşımın ben çok önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

DİYANET-SEN İYİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Aktaş konuşmasının devamında, “Özellikle son yıllarda o klasik, alışılagelmiş, her şeyi protesto eden, her şeyi reddeden sendikacılık anlayışından ziyade, çözüm üreten, pozitif yaklaşımlar ortaya koyan ve beraberinde de daha güzeli bulmak adına bir hak arayışı içerisinde olan bir sendika anlayışının çok daha doğru bir anlayış olduğunu düşünüyorum. Diyanet-Sen’in İnegöl adına güzel şeyler yaptıklarını samimiyetle, gayretle çalıştıklarını biliyorum. Tevfik hocamın şahsında 800 civarındaki üyeyi sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, kendilerine başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş