Doğanspor Süper Amatör’e kilitlendi

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, pazar günü Yenişehir’de oynayacakları Soğukkuyu maçı öncesi İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Semiz, Sümer Amatör’e kilitlendiklerini ifade etti.

Yayınlama: 18.03.2016
401
A+
A-

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden İnegöl’ün 80 yıllık çınarı Doğanspor Kulübü, Pazar günü oynayacağı Yenişehir temsilcisi Soğukkuyu maçından iyi bir sonuç alarak adını Süper Amatör lige yazdırmak istiyor.

 

Ziyaret sırasında konuşan Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz; “Hafta sonu Soğukkuyu ile yapacağımız play-off müsabakası öncesi Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız bizim her zaman yanımızda oldu. İnegöl’ün spor kulüpleri olarak çok şanslıyız çünkü sporu seven ve spor kulüplerinin her zaman yanında olan bir belediye başkanımız var. Ayrıca kulübümüzün de kuruluşunun 80.yılında bu sene süper amatör ligine çıkmak istiyoruz. O yüzden Pazar günü oynayacağımız maça çok önem veriyoruz. Yenişehir’de oynayacağımız Soğukkuyu maçına tüm İnegöllü sporseverleri bekliyoruz” dedi.






 

İnegöl’ümüz ticareti, sanayisi, ihracatı ile ön planda olan bir şehirken, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ayrıca sportif etkinlikleriyle de önemli bir konuma geliyor diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Özellikle tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de futbola müthiş bir ilgi ve alaka var. Bu noktada Amatör takımlarımızın yıl geçmiyor ki farklı başarılarına şahit oluyoruz. Doğanspor kulübümüz şehrimizin en eski kulüplerinden bir tanesi. Bu mana da İdmanyurdu kulübüne yaptığımız gibi Doğanspor kulübüne de eskileri anmak adına Kent Müzemizde vefa günü yaparak bir sergi gerçekleştirmiştik” dedi.

 

Aktaş; “Doğanspor Kulübü arkadaşlarımızın oluşturduğu yeni yönetim ile birkaç yıldan beri ivme kazanarak, önemli başarılara imza atmaya başladı. Geçen sene de 2.amatörden 1.amatöre şampiyon olarak çıkmışlardı. Bu yılda aldığı başarılı sonuçlarla iyi bir sezon geçiren Doğanspor, pazar günü oynayacağı maçta alacağı iyi bir sonuç ile bir üst kategori olan Süper amatör lige çıkmak istiyor. İnegöl’ün amatör spor kulüplerinin her zaman başarılı olmasını can- ı gönülden istiyoruz. Bu manada Doğanspor’un iyi yerlere gelmesi, şehrimizi temsil etmesi bizleri mutlu edecektir” dedi.

 

Aktaş; “Pazar günkü önemli maça yurtdışında olacağımdan katılamayacağım ama başkan yardımcılarım ve meclis üyesi arkadaşlarım Doğanspor’u Yenişehir’de yalnız bırakmayacaklar. Umut ediyorum ki Doğanspor kulübümüz bu maçtan iyi bir sonuç alarak adını süper amatör lige yazdırmayı başaracaktır. İnşallah Doğanspor ile olan gönül bağımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir. Son olarak bu önemli müsabakada sporcu kardeşlerime ve yönetici arkadaşlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz tarafından ziyaretin anısına Başkan Aktaş’a, Alinur Aktaş yazılı duvar saati takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş