Doğugücü’nde şok iddia

Doğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan, 1. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda Doğugücü’nün başarılı olarak Süper Amatör Lig’e yükselmemesi için çeşitli oyunlar oynandığını belirterek BASKF’a yüklendi.

Yayınlama: 09.03.2016
337
A+
A-

1. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda mücadele eden Doğugücüspor’un Başkanı Erdoğan Erdoğan, Bursa Fethiyespor sahasında karşılaşarak 2-0 mağlup ettikleri Orhangazispor müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

 

GRUPTAN ÇIKMAMIZI İSTEMİYORLAR






Başkan Erdoğan, “Bizim Play-Off Grubu’ndan çıkıp, Süper Amatör Lig’e yükselmemizi istemeyen o kadar insan var ki, bizi hayata küstürdüler.  Mimar Sinan ile Yenişehir’de oynamamız gerek maçımızı Cuma günü, yani maça bir gün kala toprak sahaya, İznik Stadına veriyorlar. Bu nasıl bir mantık anlamıyoruz. Bu da yetmezmiş gibi maça 250-300 polis ve çevik kuvvet gönderiyorlar. Sanki bizler maça değil de savaşa gidiyoruz. Bursa Federasyonu bu mantıkla hiç bir yere varamaz. Bizi resmen öcü ilan ettiler” dedi.

 

MAÇ DOSTÇA OYNANDI

Doğanspor ile olan ilk maçlarının çok güzel bir ortamda oynandığını hatırlatan Erdoğan, “Bizim seyircimizle, karşı takımın seyircisi çok güzel bir ambiyans oluşturdu, dostluk havasında bir maç oynandı. Güzel bir maç oldu. Oyun aslında iki takımın da tam istediği gibi geçti. Ondan sonraki hafta kontrol tamamen federasyondaydı ve istediğini yaptı. Hakemlerle, polislerle, saha zeminiyle kısacası elbirliği ile bizim bu guruptan çıkmamızı engellediler” şeklinde konuştu.

 

SÜPER AMATÖR LİG SÜRPRİZ OLMAZ

Erdoğan, “Bu hafta karşılaştığımız Orhangazispor maçı çok güzel bir ortamda oynandı. Bizim adımıza çok güzel geçti. Maçı 2-0 gibi net bir skorla kazandık. Bu hafta Soğukkuyuspor ile karşılaşacağız. Haftayı taraftarlarımızın da desteği ile 3 puanla kapatacağıma inanıyorum. Son haftayı bay geçireceğiz. Süper Amatör Lig’e yükselmemiz için, rakiplerimizin son hafta maçlarının sonucunu beklemek zorunda kalacağız. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Buralara kadar çok zor şartlarda geldik. Çıkarsak da sürpriz olmaz. Bu yolda emeği geçen yönetici arkadaşlarıma, hocalarımıza, futbolcularımıza ve bizi hiçbir zaman karda, çamurda, yağmurda yalnız bırakmayan cefakâr ve vefakâr taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş