Dolandırıcılara dikkat!

Kendini polis ve savcı olarak tanıtarak insanların parasını alan dolandırıcılık olayları gün geçtikçe artarken, İnegöl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Yaşar Cengiz bir basın açıklaması yaparak, vatandaşların dolandırıcılara dikkat etmesi gerektiğini belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 19.02.2015
726
A+
A-

Kendini savcı, polis olarak tanıtarak insanların parasını alan dolandırıcılar İnegöl’de yeni bir yönteme başvurdu. İnegöl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Yaşar Cengiz, “Kimseye banka hesap numaranızı ve şifrenizi asla vermeyin” dedi.

 

DAHA GEÇEN GÜN DOLANDIRILDI






Önceki gün bir kişi telefonla arayıp B.G.’ye kimlik bilgilerinin terör örgütünün elinde olduğu söyleyerek, gerçekleştirilecek faaliyetlerde kullanılacağını iddia etti. Bunun üzerine paniğe kapılan B.G., dolandırıcıların hesabına 19 bin 800 lira kaptırmıştı.

 

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNDEN ARIYORUM!

Dolandırıcıların yeni yöntem oluşturduklarını bildiren İnegöl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Yaşar Cengiz, “Kendini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılık olaylarını duyuyoruz. Kurumumuza son zamanlar da bir takım ihbarlar geliyor. Kendini Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde çalışan bir memur olarak tanıtan şahısların, telefonla aradıkları kişilerden hesap numaralarını ve şifrelerini istediği haberleri bize gelmeye başladı. Biz kurum olarak böyle bir şey asla vatandaşlarımızdan istemeyiz. Kurumumuza başvuran vatandaşlarımızın işlemlerini gerçekleştiriyoruz. O nedenle vatandaşlarımızdan hesap numarası ve şifre gibi bir talebimiz asla olamaz. Vatandaşlarımızın böyle kişilere itibar etmemelerini önemli bildirmek istiyorum.” Dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş