Dömez cinayetinde karar verildi

İnegöl’e bağlı Dömez Mahallesinde meydana gelen cinayetinin sanığı hakkında karar çıktı. Sanık T.Ç.’ye 20 yıl hapis cezası verildi.

Yayınlama: 19.08.2015
594
A+
A-

İnegöl’e bağlı Dömez Mahallesinde meydana gelen ve 30 yıla dayandığı iddia edilen kan davası cinayetinin mahkemesi sona erdi.  Cinayet tarihinden bu yana tutuklu olan sanık T.Ç., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına son kez çıktı. müebbet istemiyle yargılanan sanık T.Ç., son mahkemesinde son sözü soruldu.

 

PUSU KURMADIM






Son sözü sorulan cinayet sanığı T.Ç., “Önceki savunmalarımı tekrar ederim, kıtalın vekilinin beyanlarını kabul etmiyorum, ben olay günü tarlama bakmak için gitmiştim. Maktulü öldürmek için gitmedim. Ben kan gütmek için gitmedim ve pusu kurmadım. Ben maktulü kan gütme amacıyla öldürmedim, tanık muhtarın beyanlarını kabul etmiyorum. Muhtar korktuğu için aleyhime şahitlik yapmıştır. Ben maktule bulunduğum bir yerden ateş ettim. Yerimi değiştirerek başka yerden ateş etmedim. Beraatımı talep ediyorum. Mahkeme aksi kanaatte olursa lehime olan hükümlerin uygulanmasını istiyorum” dedi.

 

20 YIL HAPİS CEZASI

Sanığın son sözünün ardından Mahkeme heyeti kararını verdi. Sanığa adam öldürmekten 18 yıl, ruhsatsız silah taşımaktan 2 yıl olmak üzere toplam da 20 yıl hapis cezası ile 2 bin lira para cezası verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş