DP’den Akça’ya ziyaret

Demokrat Parti’de Başkan Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 14.04.2016
381
A+
A-

Olağan Kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledikten sonra protokol ziyaretlerine başlayan Demokrat Parti İlçe Teşkilatı’nın 2. adresi Kaymakam Ali Akça oldu.

 

BAŞARI TEMENNİSİ






Dün saat 11.30’da gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “27.03.2016 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın da katıldığı coşkulu kongremizden sonra protokol ziyaretlerimize başladık. İnegöl Kaymakamımız her zamanki inceliğiyle bizleri ağırladı. Zaman ayırıp bizlerle ilgilendiği için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşan Kaymakam Ali Akça ise, “Zaman zaman siyasi parti temsilcisi arkadaşlarımızla hayatın olağan akışı içerisinde bir araya geliriz. Bu günler bazen ilçemiz için önemli günlerdir. Bazen geleneklerimizin, göreneklerimizin toplu olarak yansıtıldığı mekânlar olur, özellikle baharın sonuna doğru dede pilavı etkinlikleri neredeyse tüm köylerde gerçekleştirilir, oralarda, bayramlarda, acılı-sevinçli günlerde bir araya geliriz. İnsanlarımızla beraber siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldiğimizde de ortak gayemiz insanlara, vatandaşlara, ait olduğumuz ülkemize, ilimize, ilçemize nasıl faydalı olabiliriz konularını zaman zaman değerlendiririz. Bu noktada ortak İnegöllülük bilincinin İnegöl’de siyaset yapan bütün kişi ve kurumlarda olduğunu görmenin memnuniyetini yaşarım. Mensubu bulunduğunuz parti de anayasamızın amir hükmüdür; siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır der. Mensubu bulunduğunuz parti de bu noktada demokrasiye hizmet eden, demokratik arenada mücadele eden bir partidir. Yürüdüğünüz noktada insana hizmet amacıyla yapacağınız her türlü çalışmada başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

AKÇA, ORTAKÇI’YI UNUTMADI

Hakk’ın rahmetine kavuşan İnegöllü işadamı Hüseyin Ortakçı’yı da rahmetle anan Akça, “Hüseyin ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânı cennet olsun. Gördüğüm kadarıyla yüreği İnegöl için çarpan, İnegöl insanına hizmet etmek için uğraşan bir ağabeyimizdi. Nur içinde yatsın. Allah yakınlarına sabır versin” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş