DURAK YIKILDI Sabit hat telefonları kaldırım üzerinde

İnegöl İlçe Stadı mevkiinde daha önce hizmet veren Stadyum Taksi çalışanları, taksi durağının yıkılıp kendilerine farklı yerde durak yapılacağını ifade eden Taksiciler Kooperatifi’nin, herhangi bir durak yapmaması nedeni ile yaklaşık bir aydır duraksız hizmet veriyor. Durak olmadığı için durak sabit hat telefonlarının kaldırım üzerinde durması, sıkıntıyı özetliyor.

Yayınlama: 16.03.2016
446
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Stadyum Taksi çalışanlarından İbrahim Baş, “Daha önce biz bu noktada hizmet veriyorduk. Burada yapılacak proje nedeni ile burası yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi de Taksiciler Kooperatifi’ne durakla ilgili bazı yerler göstermiş. Biz şimdiye kadar Taksiciler Kooperatifi’nin görevini yapmasını bekledik. Bize bir durak yapılması konusunda sürekli sözler söylendi ama yaklaşık 1 aydır bu şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

 

KİMSE YARDIMCI OLMUYOR






Konu ile ilgili Taksiciler Kooperatifi’nin bilgisi olduğunu ama bir gelişme kaydedemediklerini belirten İbrahim Baş, “Konu ile ilgili Taksiciler Kooperatifinin haber var. Ama sürekli bugün yarın uzayıp gidiyor. Kimse yardımcı olmuyor” dedi.

 

SABİT HAT TELEFONLARI KALDIRIM ÜZERİNDE

Durak olmadığı için yıkılan durağın sabit hatlarını halen daha muhafaza ettiklerini belirten İbrahim Baş, “Durağımız yıkıldığı için sabit hat telefonlarını dışarıya aldık. Durak yapılmadığı için de telefonlar kaldırım üzerinde duruyor. Bazen telefonları söküp yanımıza almak zorunda kalıyoruz” dedi.

 

İLÇE BÜYÜKLERİNDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Son olarak ilçe büyüklerinden yardım beklediğini belirten İbrahim Baş, “Konunun çözümü için ilçe büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Bir ay bekledik. Burada hava soğuk olunca da başımızı sokacağımız bir yer yok. Bu süre zarfında tam anlamı ile hizmet veremediğimiz için Burhaniye, Turgutap ve Kemalpaşa Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızdan özür diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş