Duyarlı vatandaşlar seferber oldu

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, otomobilin çarpması sonucu yaralanan kedi için duyarlı vatandaşlar seferber oldu. Kediyi önce besleyen vatandaşlar, daha sonra da İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerini arayarak yaralı kediyi teslim etti.

Yayınlama: 30.03.2016
567
A+
A-

 

Edinilen bilgilere göre olay Ziraat Bankası Mevkiinde meydana geldi. Bir kedi aracın çarpması sonucu yaralanırken, etrafta bulunan vatandaşlar yaralı kedi için seferber oldu.

 






Yaralı kediyi yol ortasından kaldırım üzerine alan vatandaşlar, kedinin aç olduğunu düşünerek sütle beslemeye başladılar.

 

Çarpma sırasında kanlar içerisinde kalan kedinin tedavisi için duyarlı vatandaşlar İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerine haber verdi.

 

Vatandaşların kaldırım üzerinde beslediği kediyi tedavi amaçlı almaya gelen İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı yetkilileri, yaralı kedinin hamile olduğunu ifade etti.

 

İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı yetkilileri daha sonra yaralı ve hamile kediyi alarak, tedavi etmek üzere Hayvan Barınağına götürdü.

 

Olay yerinde açıklamalarda bulunan duyarlı vatandaşların biri, ” Geç saat olduğundan veteriner bulamadık belediyenin veteriner hizmetlerini aradık 15 dakika içinde ekip geldi kediyi aldı götürdü onlar gelene kadar bizde sütle besledik” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş