Eğitim kampüsü temizlendi

İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince H.Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü içerisinde temizlik çalışmaları yapıldı.

Yayınlama: 11.09.2015
548
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Kansu; “Bugün İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile H.Sevim Yıldız Mesleki Eğitim kampüsündeyiz. Kampüs içerisinde yeşil alanlar geniş bir yer tutuyor. Yaklaşık 100 dönüm civarında bir alanda yeşil alan bulunmaktadır. Tabii ki burada yeşil alan düzenlemesi ve peyzaj uygulaması yapılmadığından yoğun bir şekilde yabani otlar ve dikinler çıkmış. Yaklaşık 10 günden beri Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz 15’erli gruplar halinde kampüs içerisinde aktif olarak çalışıyorlar” dedi.






 

Kansu; “Ekiplerimizin kampüs içerisinde yürüttüğü çalışmalar sonucunda yabani ot ve dikenlerden arındırma işlemi tamamlanarak, ortaya çıkan bu çirkin ve hoş olmayan görüntüler ortadan kalkmıştır. Yaptığımız bu temizlik işleri ile H.Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünü 2015-2016 eğitim – öğretim dönemine hazırlamış bulunmaktayız. Ayrıca İnegöl Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz desteklerin her zaman süreceğini buradan belirtiyor, yaptığımız bu çalışmaların hem Mesleki Eğitim Kampüsümüze hem de İnegölümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş