Eğitimcilere hayat dersi

Kişisel Gelişim ve Satış Pazarlama Uzmanı Ferit Aybar, Yenişehir’deki okul müdürleri ve öğretmelere ‘Hayata Bakış Açısı’ isimli seminer verdi.

Yayınlama: 05.12.2014
686
A+
A-

Uzman Ferit Aybar tarafından öğretmenler ve okul müdürleri için özel hazırlanan “Hayata Bakış Açısı” isimli seminere ilgi ve katılım oldukça fazlaydı.

 

BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİN






Seminerde önemli konulara değinen Aybar, hayata hep aynı bakış açısıyla değil ufak dokunuşlar yaparak bakış açısının değiştirilip renk katılabilineceğini belirterek, kişisel özverinin de hem eğitim hem de aile yaşantısında çok önemli olduğunu söyledi.

 

EĞİTİMCİ KATKI SAĞLAMALI

Konuşmasında öğretmenlerin; motivasyonlarının yüksek olmasını, zamanı iyi yönetmesi ve özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal gelişimi güçlü bireyler olması gerektiği kaydeden Ferit Aybar, eğitimcilerin amacının karşısındaki bireylere katkı sağlamak olduğunu belirtti.

 

DAHA MUTLU BİR YAŞAM İÇİN

Aybar, daha mutlu bir yaşam için önerilerde de bulundu. Bu çerçevede, gerçek değişimin eski şeyleri farklı görmekle başlayacağını kaydeden Aybar, “Penceren kirliyse kapıdan çıkıp manzarayı parlatmanızın bir anlamı yoktur” sözleriyle daha mutlu bir yaşam için önderiler de bulundu.

 

Beğeni ile izlenen seminerin ardından Ferit Aybar’a plaket takdim edilirken, Aybar ise bölgede seçilen en başarılı öğrenciye bir hediye verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş