Kamyoncular istedi belediye çalışmaları başlattı

Kamyoncuların isteği üzerine İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan ham yol çalışmalarını İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, yerinde inceledi.

Yayınlama: 19.06.2014
883
A+
A-

Ham yol çalışmalarını yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, inceleme sonrası açıklamalarda bulundu.

 

HER GÜN 100-120 ARAÇ GİRİŞ ÇIKIŞ YAPIYOR






Kamyoncular garajına günde yaklaşık 100-120 aracın giriş çıkış yaptığını ifade eden Adil Kansu, “Belediye olarak mevcut İnegöl’ü rahatlatmak adına merkezde sıkışmış kalmış ve yaklaşık 600 aracın bulunduğu Kamyoncular Garajını yeni yerine taşımıştık.  Böylelikle kamyoncu esnafımızın daha modern ve daha ferah bir mekânda hizmet almasını sağlamış olduk. Burası malum oldukça hareketli bir alan… Kamyoncular Garajımızdan normal sezonda her gün 100-120 araç giriş çıkış yapıyor. Zaman zaman kamyoncular garajında düzenlemeler yapmaktayız. Daha öncesinde Kamyon Garajı önündeki yolda otopark düzenlemesi yapmıştık” dedi.

 

KAMYONCULAR PARKI YENİŞEHİR YOLUNA BAĞLANACAK

Yeni yapılacak yol ile Kamyoncular parkı için Yenişehir yoluna alternatif bir yol olacağını belirten Kansu “Bugün de kamyoncular garajı yönetiminin talebi üzerine yaptığımız çalışmayı yerinde incelemek için buradayız. Garaj yönetiminin talebi üzerine Kamyoncular Garajının hemen kuzeyinde bulunan imar planındaki tanımlı yol, ham yol olarak açılmaktadır. Bu yolla birlikte garajın İnegöl Yenişehir yoluna ikinci bağlantısı yapılarak ring hattı oluşturulacaktır. Yapılan yol 20 metre genişliğinde ve 200 metre uzunluğundadır. Çalışmayla toplamda 2.500 m3 hafriyat yapılıp, nebati toprak tabakası alınacak ve üzerine 1.500 m3 alt temel malzemesi serilerek yol yapılacaktır. Bu yolla birlikte şu an aktif olarak kullanılan sanayi içindeki yollara alternatif oluşturulmuş olacak ve sanayideki yoğunluk azaltılacaktır. Sanayideki yoğunluğun azaltılması açısından bu yolun açılması çok önemlidir. Bu yol, devreye girdikten sonra Kamyoncular Parkını Yenişehir yoluna bağlayacak alternatif bir yol olacaktır. Ben çalışmanın başta bölgeye, kamyoncu esnafımıza olmak üzere tüm İnegöl’e hayırlı olmasını temenni ediyor saygılar sunuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş