Ek hizmet binasında yangın

Belediye Ek Hizmet Binasının bodrum katında bulunan otoparkta çıkan yangında, iki araçta maddi hasar meydana geldi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
777
A+
A-

Sabahın erken saatlerinde çıkan yangın, İnegöl İtfaiye ekiplerinin kısa sürede yaptıkları müdahale sonucunda söndürüldü.

 

Dün saat 08.00 sıralarında Belediye ek hizmet binasının altındaki otopark da park halinde olan özel bir şirkete ait 16 LB 279 plakalı özel otomobilde iddiaya göre elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede aracı saran alevleri gören otopark görevlisi durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdi. O sırada yangın, aracın yanında park halinde olan Mehmet Adaş’a ait 16 1215 plakalı özel otomobile sıçradı.






Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ettiler.

 

İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN TAHLİYE EDİLDİ

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucunda yangın diğer araçlara da sıçramadan söndürüldü. Yangın nedeniyle otopark içerisinde yoğun duman oluştu. Oluşan yoğun duman yaklaşık iki saat içerisinde itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

 

OLAY YERİ İNCELENDİ

Yangının kesin çıkış nedeninin araştırma çalışmaları sürerken, Emniyet Olay yeri ekipleri de olay yerinde gerekli incelemeler de bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş