Elektrik kesintileri mağdur etti

İnegöl’ün elektrik dağıtım çalışmalarını yürüten Uludağ Elektrik tarafından Cumartesi günü İstaş-Kentaş Okulu civarında, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılan elektrik kesintisi vatandaşların mağdur olmasına neden oldu.

Yayınlama: 05.08.2014
913
A+
A-

Elektrik kesintisi nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları gazetemizi arayarak dile getiren vatandaşlar, dağıtım şirketinin haber vermeden kesintiye gittiğini, bu nedenle buzlukta saklanması gereken yaklaşık 2 bin TL’lik romatizma ilacının bozulduğunu iddia ettiler.

 

YARIM SAAT MUHATAP ARADILAR






Kesinti ile ilgili olarak defalarca İnegöl’deki işletme müdürlüğünü aradıklarını ama kimseye ulaşamadıklarını, akabinde dağıtım şirketinin Bursa’daki merkezini aradıklarını, buradaki kişilerinde yine İnegöl’e aktardıklarını ve yine telefonlara kimsenin bakmadığını ifade eden vatandaşlar, yaklaşık yarım saat süren uğraşıdan sonra kendilerine muhatap bulabildiklerini dile getirdiler.

 

KESİNTİLERİ SMS ATIN

Konuyla ilgili görüştükleri yetkilinin kesintiyi internet sitesinden duyurduklarını söylemesi üzerine konuşan vatandaşlar, “Biz her gün internete girip bu elektrik kesintisi olacak mı diye takip mi edeceğiz. Geçmişte kesintiler belediye hoparlöründen ve yerel gazeteler aracılığıyla ilan edilirdi. Hadi onları geçtik. Şimdilerde şirket borçlarla ilgili herkesin cep telefonuna mesaj gönderiyor. Madem böyle bir imkânın var; kesintinin olacağı bölgede oturanların cep telefonlarına kesinti ile ilgili kısa mesaj gönder de vatandaş ona göre önlemini alsın!” diye konuştular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş