ELEKTRİK PANOSUNUN ALTINDA KALAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir sunta fabrikasında meydana gelen olayda, üzerlerine elektrik panosu düşen 2 işçiden biri yaralanırken diğeri ise hayata gözlerini yumdu.

Yayınlama: 11.12.2015
482
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sunta fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, iş makinelerinin de yardımı ile fabrika içerisine indirilmekte olan elektrik panosu bir anda dengesini kaybederek işçilerin üzerine devrildi. Yaklaşık 400 kilogramlık elektrik panosunun altında kalan 32 yaşındaki Mevlüt Demirel ağır şekilde yaralanırken bir diğer kaza kurbanı Hasan Kaya ise olaydan hafif yaralanmalarla kurtuldu.

 

HAYATINI KAYBETTİ






Yaralı Demirel ve Kaya’yı panonun altından kurtaran iş arkadaşları durumu hemen 112’ye bildirdiler. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ağır yaralı olan Demirel, hayatını kaybetti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş