Emniyet mensupları için dualar edildi

10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile İshakpaşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu ve akabinde görev başında şehit olan ve hayatlarını yitiren polis memurlar için dualar edildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.04.2015
598
A+
A-

İshakpaşa Camimi İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, İshakpaşa Müezzin Hasan Tüfekçi, Boşnak Camii Müezzini Avni Leblebicioğlu, Göçmen Camii İmamı Nazmi Gözden tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevli-i Şerif okunurken, programın sonunda ise İlçe Müftüsü Bayram Canbey tarafından, görev başında şehit olan ve hayatlarını kaybeden polis memurları için dualar edildi. Programa Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Emniyet Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GÖREVLERİNDE MUVAFFAK OLMALARINI ALLAH’TAN DİLİYORUZ






Program sonrasında açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, “Osmanlı’dan günümüze sirayet eden önemli kurumlarımızdan biri olan Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümü muhasebeti ile camiimizde tertip edilen, anma programını gerçekleştirdik. Bizler Peygamber A.S’ın Hadis-i Şerif’inde buyurduğu, arşın gölgesinde, gölgelenecek olan, 10 sınıf insandan birinin de vatan için nöbet tutan kimseler olduğunu öğrenmekteyiz. Bu yüzden huzurlu, mutlu bir hayat yaşamamızda katkıları çok büyük olan polis teşkilatımızın görevi esnasında, bizler için şehit olan mensuplarımızı unutmadık. Onların yapmış olduğu görev çok kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. Bu yönüyle vatanımızın, milletimizin ve devletimizin birliği beraberliği, huzur için cansiperhane görev yapan tüm Emniyet Mensuplarımızın görevlerinde muvaffak olmalarını Allah’tan diliyoruz. Ve onların her türlü kötülerden ve kötülüklerden emin olması için Allah’a dua ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş