Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

İnegöl Jandarma Komutanlığı ile Bursa İl Jandarma Komutanlığınca ortak düzenlenen operasyonla kenevir ve kubar esrar ele geçirildi.

Yayınlama: 15.08.2015
422
A+
A-

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, A.S. (39) isimli şahsın İnegöl İlçesi Gazelli ve İclaliye Mahalleleri arasında bulunan ormanlık alanda uyuşturucu madde imalatının, Hamidiye Mahallesinde ise uyuşturucu madde ticaretinin yaptığının öğrenilmesi üzerine, gerekli adli izinler alınarak 12 Ağustos 2015 tarihinde operasyon düzenlendi.

 

Bursa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Uyuşturucu Madde Arama Köpek Unsuru ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi işbirliğinde düzenlenen ortak operasyon sonucunda bölgelerde yapılan aramada  371 kök kenevir bitkisi ile (102) gram kubar esrar ele geçirildi.






 

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri yakılarak imha edilirken, adli makamlara sevk edilen şüpheli A.S. isimli şahıs tutuklanarak Yenişehir Kapalı Cezaevine götürüldü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş