Emniyetten 10 Numara yağ opersyonu

İnegöl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri geçtiğimiz gün bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda amacı dışında kullanılan bin 700 kilogram, 10 numara ile tabir edilen yağ ele geçirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 18.03.2015
682
A+
A-

Dün saat 14.00 sıralarında Metal Sanayi mevkiinde bir kişinin Tır deposuna tenekeden akar yakıt boşalttığını gören İnegöl KOM ekipleri, göz  hapsine aldılar. Bir süre yapılan takip sonucunda Tır şoförünün Tır’ın yanında bulunan minibüs içerisinden aldığı teneke içerisindeki 10 Numara yağları Tır deposuna boşalttığını fark eden ekipleri duruma müdahale ettiler.

 

115 TENEKE YAĞ






Yapılan operasyonda minibüs içerisinde depolanmış 115 adet 10 numara yağ ele geçirildi. Tır şoförü VKT, yağların bulunduğu Minübüsün sahibi A.K. ile yağların sahibi B.A. emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

 

1.7 TON YAĞ ELE GEÇİRİLDİ

Makine bakımları için kullanılan 10 Numara tabir edilen yağların amacı dışında yani akaryakıt olarak kullanıldığının tespiti üzerine ele geçirilen 115 teneke içerisinde bir ton 700 kilogram 10 numara yağa el konuldu. el konulan yağlar Mal müdürlüğüne teslim edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş