“Engelsiz” etkinlik

Özel İlkem Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi öğrencileri “Bir Fidan Dik” ve “Çevreyi Temiz Tut” projesi çerçevesinde Cerrah Parkında çevre temizliği yaparak fidan diktiler.

Yayınlama: 05.04.2016
592
A+
A-

Özel İlkem Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Cerrah piknik alanında aileleriyle birlikte piknik yaparak stres attılar.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’inde katılarak destek verdiği “Bir fidan dik ve çevreyi temiz tut” projesi çerçevesinde engelli öğrenciler çam fidanı diktiler ve park içinde atılan atıkları toplayarak çevre temizliği yaptılar.






 

Engelli çocuklarımıza Fidan dikmeyi uygulamalı bir şekilde öğretirken aynı zamanda çevre temizliği bilincini yerleştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Özel İlkem Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi Halkla ilişkiler Sorumlusu Sibel Uzel,”Amacımız bu özel çocuklarımıza eğlenceli bir şekilde fidan dikmelerini sağlarken toprakla buluşturmak ve yeşil doğaya karşı sevgiyi aşılamak. Yine bu özel çocuklarımız Çevre temizliğini uygulamalı bir şekilde yapmak suretiyle doğanın nasıl temiz kalması gerektiğini öğrenmeye çalıştılar.  Doğaya gelişi güzel atılan atıkları ve çöpleri toplayarak “Temiz Çevre” bilincini yerleştirmek istedik” diyen Sibel Uzel,”Engelli çocuklarımız piknik yaparken eğlenerek stres attılar. Ayrıca fidan dikerek doğayı korumayı, yeşili yaşatmayı ve çevre temizliği yaparak da çevre bilincini öğrendiler” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş