Ensar Vakfı’ndan Aktaş’a teşekkür

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Mekke’nin Fetih kutlamaları çerçevesinde İnegöl Belediyesi ile ortak program düzenleyen Ensar Vakfı yönetimi, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 20.01.2016
509
A+
A-

Ziyarette konuşan Ensar Vakfı İnegöl Şube Başkanı Fatih Bayram; “İnegöl Ensar Vakfı olarak bugün Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. Vakıf olarak geçtiğimiz günlerde Ömer Döngeloğlu hocamızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Mekke’nin Fethi programında İnegöl Belediyesi ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş yardımlarını, desteklerini bizden esirgemediler. Başkanımız maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda bulunuyor. Bizlerde kendilerini çok seviyoruz. Kendilerinin engin fikir ve düşüncelerinden her zaman istifade etmeye çalışıyoruz. Bugün de kendileriyle hasbihal etme fırsatı bulduk. Bundan sonra da İnegöl Belediyesi ile çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

 

İnegöllü hemşerilerimize buradan seslenmek istiyorum diyen Bayram; “Belediye ile yapmış olduğumuz programlara, seminerlere ve toplantılara halkımızın yoğun katılımını her zaman bekliyoruz. İnsanlar bu programlara katılsınlar ki gençlerimizi ve çocuklarımızı hem ahlaki hem de manevi olarak yönlendirmemiz kolay olsun” şeklinde konuştu.

 

Mekke’nin Fethi programını düzenleyerek toplumsal bir duyarlılık gösteren Ensar Vakfı ve yetkililerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İlçe Kapalı Spor Salonunda çok soğuk bir havaya rağmen İnegöllü hemşerilerimizin yoğun katılım gösterdiği Mekke’nin Fethi programını Ensar Vakfı ile birlikte organize ettik. İnegöl Belediyesi olarak bu güzel programa maddi ve manevi destek verdik. Bizatihi bende programa katıldım. Gerçekten çok güzel bir program oldu. Eminim ki düzenlenen bu programı kaçıranlar çok üzüldü, seyredenler de ziyadesiyle keyif aldı ve memnun kaldı. İnşallah böyle güzel programların tekrarını yapmayı Allah(c.c) bizlere nasip eder” dedi.

 

 Ensar Vakfı misyonu ve vizyonu olan bir vakıf diyen Aktaş; “Ensar Vakfı gençlere hizmet etmek ve gençleri geleceği hazırlamak adına faaliyetlerde bulunan faydalı bir vakıf. Bu noktada önümüzdeki günlerde ve yıllarda neler yapılabilir noktasında bugün arkadaşlarımızla istişare yapma fırsatı bulduk. İnşallah bu istişarelerden hayırlı neticeler, hayırlı sonuçlar çıkar. Nihayetinde 57.000 ilkokul, orta okul ve lise öğrencisinin bulunduğu bir şehirde bu ve benzeri çalışmalara çok ciddi ihtiyaç olduğunu özellikle ifade ediyorum. Bu noktada şehrimizin faydasına, menfaatine projesi olanları desteklemekten ziyadesiyle keyif alacağımızı ifade ediyorum. Ben tekrar program vesilesiyle emeği geçen arkadaşları kutluyorum” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

 

Konuşmaların ardından Ensar Vakfı yetkilileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş