CHP’den ADD’ye ziyaret

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Olağan Kongreleri sonucunda yeni başkan ve yönetimini seçen Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ettiler.

Yayınlama: 04.04.2016
487
A+
A-

HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN BAĞLANTISI DEĞİLİZ

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan ADD İlçe Başkanı Birol Atay, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. 19 Mart tarihinde genel kurulumuzu gerçekleştirerek göreve başladık. 21 Mart’ta görev dağılımını gerçekleştirdik. Bundan sonra İnegöl’de Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve devrimleri için elimizden gelen tüm gayreti hep birlikte göstermek istiyoruz. Tüm STK’ları bu göreve katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Hiçbir siyasi partinin bağlantısı, önü, arkası falan değiliz. Biz siyaset üstü bir derneğiz. Kamu yararına faaliyet gösteren ADD olarak tüm siyasi partilerden, tüm demokratik toplum kuruluşlarından İnegöl için destek isteyerek çalışmalarımızı tamamlayacağız. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir İnegöl için hepimize büyük görevler düşüyor. El birliği ile bu görevlerin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz” dedi.

 






TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ STK’LARINDAN BİRİ

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise; “İnegöl ADD’nin yeni yönetimini ve başkanımız Birol Atay’ı kongrelerinden sonra tebrik ediyoruz. CHP olarak kendilerini ziyarete geldik. ADD’nin Türkiye’deki en önemli STK’lardan bir tanesi olduğunu çok net biliyoruz. Atatürkçü düşüncenin hiçbir siyasi güdümün altında olamayacağını, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başkumandan, dünyadaki en büyük devlet adamı olduğunun bilincindeyiz. CHP olarak ADD’nin her zaman Atatürk ilkeleri doğrultusunda yanında olacağız. Bugüne kadar CHP ile özdeşleşmiş gibi gözüken ADD’nin aslında tüm siyasi partilere, STK’lara Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri doğrultusunda, Misak-ı Milli sınırları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri doğrultusunda aynı derecede yakın olduğunun bilincindeyiz. Kamuoyunun bunu bilmesini önemsiyoruz. Yeni yönetiminize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş