Ensar Vakfı’ndan Başkan Aktaş’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İnegöl Belediyesi ve çeşitli kurum ve kuruluşların destekleriyle düzenlenen Ensar Vakfı toplu sünnet töreninin ardından Ensar Vakfı yönetimi Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 22.08.2015
502
A+
A-

Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Başkan Aktaş; “Geçtiğimiz Pazar günü İnegöl’de gerçekten Ensar Vakfı marifetiyle 115 kişilik güzel bir sünnet şöleni icra edildi. Belki özünde bir sünnet şöleni gibi gözükebilir ama binlerce insanın yaklaşık 10.000’e yakın insanın yemek yediği, toplandığı huşu içerisinde Kuran-ı Kerim dinlediği, sunumları dinlediği, güzel görsel şovların izlendiği güzel bir organizasyon oldu” dedi.

Aktaş konuşmasının devamında; “Tabi burada gönüllü arkadaşlarımızın büyük emek ve katkıları vardı. Muhakkak suretle programı icra edilirken eksik ve aksaklıklar olmuş olabilir ama heykel önü tarihi günlerinden bir tanesini yaşadı. Ensar vakfı da o gün çok net mesajlar verdi. Yani gençler ve çocuklarımızla alakalı hedeflerinin olduğunu, İlçemiz ve ülkemiz için büyük insanların yetiştirmek gibi büyük hedeflerinin olduğunu ifade ettiler. Organizasyonun gerçekleşmesiyle alakalı belediyemiz de maddi manevi anlamda üzerine düşen görevi layıkıyla getirdi.

Aktaş son olarak ; “İnegöl Belediyesi olarak sünnet organizasyonlarıyla alakalı her gün bir şeyler yapıyoruz. Ensar vakfının bu özel organizasyonlarına destek vermek tabi ki bizim sorumluluklarımızdan bir tanesi. O gün İlçe Kaymakamımızla beraber o güzelliği hep beraber orada müşade ettik. Ben bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, katkısı olan her kim varsa huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Birlik beraberliği ortaya koymak, hele hele bugünler de ülkemizin çok daha ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğe ortaya koymak adına güzel bir organizasyondu. Allah devamını getirsin diyorum, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.






Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Eren Şentürk ise; “Düzenlediğimiz toplu sünnet şöleninde 115 kardeşimizin ve ailelerinin mutluluğuna hep birlikte ortak olduk. Bu manada organizasyonumuzun gerçekleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda İnegöl Belediyesi ve saygı değer başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a katkılarından dolayı gerek şahsım gerek vakfımız adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Ensar vakfı tarafından Başkan Aktaş’a Osmanlı devleti arması olan tablo hediye edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş