MAVİ MARMARA YENİDEN

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail’in Gazze’ye yapmış olduğu saldırılar karşısında canlı kalkan olmak ve insani yardım götürmek amacıyla Mavi Marmara gemisinin yeniden yola çıkabileceğini söyledi.

Yayınlama: 22.07.2014
1.105
A+
A-

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı ambargoyu delmek ve Gazze halkının temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2010 yılının Mayıs ayında yola çıkan ve dünya genelinde sembol hale gelen Mavi Marmara gemisi yeniden yola çıkma hazırlığında.

 

MAVİ MARMARA’NIN KALKMASI İÇİN BİR EVRAK YETER






Filistinli Âlimler Birliği’nin Gazze’deki katliamlara tepki göstermek için düzenlenen basın açıklamasında konuşan İnsan Hak Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım şunları söyledi: Gazze’ye canlı kalkan olarak gideceğiz. Bu ya Suriye üzerinden ya da yeniden Mavi Marmara ile olacaktır. Mavi Marmara’nın kalkması için bir evrak yeter. Ama birileri pürüz çıkarıyor. Eğer izin çıkmazsa insanları limana yığarız.

 

FİLİSTİN’E SİLAH DESTEĞİ SAĞLANMALIDIR

İslam ülkeleri Filistin’e sadece gıda değil, kendilerini savunmaları için silah desteği de sağlamalıdır. Filistin bağımsız bir devlettir. Müslüman devletler Filistin’le 2’li anlaşma yapmalıdır. Filistin’e silah desteği sağlanmalıdır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş