“Dükkânlarımızı ya satacağız ya da kapatacağız”

Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Seymen, galericilerin şehir içinde olmadığı ve piyasada herhangi bir kıpırdama olmadığı için, “Her gün sabah gelip, akşam gidiyoruz. Yaptığımız bir şey yok. Dükkânlarımızı ya satacağız ya da kapatacağız” dedi.

Yayınlama: 07.11.2014
729
A+
A-

İbrahim Seymen, insanların arabalarını yeni araba alırken takasta kullandıklarını böylece 2. el satışlarda bir değişme olmadığını söyledi.

 

PAZARLARA NASIL GİDİYORSAK, ÖYLEDE GERİ GELİYORUZ






Seymen konuşmasında şunları dile getirdi: Şimdi geçen seneye göre fiyatlarımızda umulmadık bir düşüş var. Müşteri istikrarı hiç yok. Özellikle yeni arabalar çoğalma oldu ama artış da var. İnsanlar yeni araba alırken, kendi arabalarını da takasa sokuyor ve 3 kuruş fazla veriyor. Bu sefer de piyasada oynama olmuyor. Onlar aldıkları arabaları toplu veya tek tek biniciye satıyor. Fakat bunlar bizim işlerimize yansımıyor. Yansımayınca da biz yatıyoruz. Pazarlara nasıl gidiyorsak, öylede geri geliyoruz. Bir pazara gidip gelmek bir sürü masraf. Bu konuda çok dertliyiz aslında. Birde bizim galerilerimiz dışarıda. Şu anda görüyorsunuz kimse yok. Her gün sabah gelip, akşam gidiyoruz. Yaptığımız bir şey yok. Dükkânlarımızı ya satacağız ya da kapatacağız.

 

2. EL PİYASA FİYATLARI AYNI

2. El de bir değişiklik yok. Yeni arabalara yapılan zamla birlikte, artış beklerken oda olmadı. Yani bu bir nevi düşüştür. Yeni arabalara %10-%15 zamlar oldu. Şimdi yeri gelecek vergilerine de zamlar olduğu için, bunlarda arabalara yansıyacak. Ama henüz 2. el de herhangi bir yükseliş söz konusu değil. Fiyatlarda inmede yok. 2. el de fiyatlar değişmedi. Çoğu arkadaşların arabalarını satıp kurtulmak gibi düşünceleri var.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş