Romanlardan huzura yolculuk

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği önemli bir çalışmaya daha imza attı. Gerek İnegöl Belediyesi, gerek Kaymakamlık destekleri sosyal anlamda birçok projeye imza atan dernek yönetimi şimdi de Adıyaman Menzil’e gezi düzenledi. Kötü alışkanlıkların manevi olarak terk edilebileceğini ifade eten İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Lekesizyiğit, “Bu nedenle bizlerde o manevi hazzı almak için Adıyaman’a ziyarete gidiyoruz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.03.2015
782
A+
A-

Adıyaman’da bir Allah dostunun bulunduğunu ve oraya giden insanların kötü alışkanlıklarına tövbe ederek, manevi haz aldığını belirten Lekesizyiğit, bu hazzı almak için, Allah için yola çıktıklarını belirtti. 3 otobüsten ve 142 kişiden oluşan bir kafile ile yolculuk yapacaklarını belirten Lekesizyiğit, kafilede 72 kadın ve 70 erkek bulunduğunu söyledi.

 

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIN BERTARAFI İÇİN GİDİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Lekesizyiğit, “Allah’ın izni Keremi ile Allah için yola çıkıyoruz. Bizler bir dernek kurduk. Bu derneğe katkı koyan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, eğitim ve iş konularında yolumuzu açan Kaymakamımız Ali Akça’ya ve özellikle maddi olduğu kadar manevi desteğini bizden esirgemeyen, sürekli bizimle ilgilenen İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği gönüllüleri ve Başkanı Mehmet Şenol’a çok teşekkür ediyorum. Toplumdan dışlanmamız nedeni ile bir dernek kurup, bizi gösterilen kadar kötü olmadığımızı ve sadece manevi eksikliklerimiz olduğunu göstermek istedik. Manevi olarak haz almak ve kötü alışkanlıkların bırakılması noktasında çalışmalarımız oldu. Ve manevi olarak o hazzı yakalayıp, kötü alışkanlıkların bertaraf edilmesi için Adıyaman’daki Allah dostunu ziyarete gidiyoruz” dedi.

 

EN BÜYÜK PAY İSHAKPAŞA DERNEĞİ VE ALİNUR AKTAŞ’IN

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ve İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin bu yolculukta kendilerine destek verdiğin belirten Lekesizyiğit, “Bizlerin bu derneği kurmasında tabiri yerindeyse başrol oynayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği bizim bu yolculuğu yapmamızda da en büyük katkıyı sağladı. Kendilerinden Allah razı olsun. Hatta İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, yolculuk dönüşünün ardından mahallemizde bir vakıf açacağı ve bu vakıfta manevi hazzı devam ettirmemiz için ellerinden gelenin yapılacağı sözü verdi. Bu yolculukta katkısı olan hayırsever iş adamlarımız da var. Bu yolculukta zerre kadar hizmeti olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş