Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi

Yayınlama: 16.05.2024
19
A+
A-

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nün düzenlediği voleybol turnuvası büyük bir ilgiyle tamamlandı. Turnuvaya, dokuz bölümün temsilcileri katılarak kıyasıya mücadele etti.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Hikmet Sami Yıldırımhan, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Kızılay Derneği İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt, meclis üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerin izlediği turnuvada büyük heyecan yaşandı. Çekişmeli geçen final müsabakası sonucunda Dış Ticaret Bölümü şampiyon olurken, İnşaat Teknolojileri Bölümü ikinci, Acil ve İlk Yardım Bölümü üçüncü ve Makine Bölümü dördüncü oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde, protokol konuşmaları yapıldı.






İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası gençlerimiz için anlamlı hale geldi. Başta Yüksekokul Müdürümüz Hikmet hocamız olmak üzere tüm hocalarımıza ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, 19 Mayıs haftamızı kutluyorum. Katılan öğrencilerimiz için güzel bir hatıra oldu, bizler de keyifle izledik. Şenlik kapsamında masa tenisi turnuvamız devam ediyor. Cuma günü madalya törenimiz olacak” dedi.

Yüksekokul Müdürü Hikmet Sami Yıldırımhan ve İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da gençleri tebrik ederek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı. Ödül töreninin ardından, katılımcılar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Turnuva, Kızılay Derneği’nin kermesi ziyaret edilerek sona erdi.

Gençlerin ve izleyicilerin büyük keyif aldığı voleybol turnuvası, 19 Mayıs haftasında unutulmaz anılara sahne oldu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş