EYüPS SPONSORU SERKAN EMLAK

Bugün deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İnegölspor’un deplasman sponsorluğunu Serkan Emlak Sahibi Serkan Taşdemir üstlendi.

Yayınlama: 26.09.2017
1.012
A+
A-

Kulüp Başkanı Münür Kanar ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yetim, Serkan Emlak Sahibi Serkan Taşdemir’e teşekkür ziyaretinde bulunarak takım formamızı hediye etti.

 

Ziyarette konuşan Serkan Emlak Sahibi Serkan Taşdemir, şunları söyledi: “İlk önce Kulüp Başkanımız Münür Kanar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Zor bir görev üstlendiler. Ben kendilerine bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Bizde elimizden geldiği kadar İnegölspor’umuzun yanındayız. Bu bağlamda takımımızın Eyüpspor ile oynayacağı maçın deplasman sponsorluğunu üstlendik. Biz her anlamda takımımızın yanındayız. İnşallah sezon sonu ligi arzuladığımız yoktalar da bitiririz. Ben ekibimize ve yönetim kurulumuza tekrar başarılar diliyorum”






 

Başkan Münür Kanar ise, “Serkan Emlak Sahibi Serkan Taşdemir beye kulübümüze verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizim her türlü desteğe ihtiyacımız var. Sağ olsunlar bu desteği de görüyoruz. Destek veren ve verecek olan herkese şimdiden tekrar teşekkür ediyorum. El birliği ile başarı gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeterli biz maddi ve manevi yönden desteklenelim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş