İnegöl Mobilyası’nı tüm dünyaya duyurmak için düğmeye basıldı

Yayınlama: 22.05.2024
264
A+
A-

AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, 160 ülkede aynı anda tüm sosyal medya kuruluşları aracılığı ile yayınlanmak üzere 7 dilde birer dakikalık 2 video çekimi için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Meriç, aynı zamanda yakın zamanda yine alım heyetlerinin İnegöllü mobilyacılar ile buluşturulacağını ifade ederek, hedeflerinin her 45 günde bir dünyanın farklı noktalarındaki alım heyetlerini İnegöl’e getirmek olduğunu belirtti.

İnegöl’deki mobilyacıları alım heyetleri ile buluşturmaya devam eden AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan alım heyetlerini İnegöllü mobilyacılar ile buluşturan Meriç, diğer yandan ise yeni bir proje ile İnegöl’ün tanıtımına katkı sağlamak için düğmeye bastı.

Bu kapsamda İnegöl’de hiçbir firmanın logosu yer almada, sadece ‘İnegöl’ için hareket etme kararı alan Meriç, 160 ülkede aynı anda yayınlanmak üzere 7 dilde birer dakikalık 2 video çekimi için çalışmalara başladıklarını ifade etti.






HER AY OLMASA DA 45 GÜNDE BİR İNEGÖL’E ALIM HEYETLERİNİ GETİRMEK İSTİYORUZ

İlk olarak yabancı heyetlerin İnegöllü mobilyacılar ile buluşturulması konusunda açıklamalarda bulunan Ahmet Galip Meriç, şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorsunuz Mart ayında Özbekistan’dan 12 kişilik bir alım heyeti getirmiştik. İnşallah bu hafta Mayıs’ın 26’sından Özbekistan, Tacikistan ve Kazakistan’dan 16 tane firma sahibini buraya getiriyoruz. Bir hafta burada kalacaklar. Bunun haricinde Temmuz ayında Kenya, Tanzanya ve Etiyopya’dan, yine Temmuz ayında Rusya, Dağıstan ve Çeçenistan’dan mobilya toplantıcıları alım heyetlerini İnegöl’e getirmeye çalışıyoruz. Şuanda bunların görüşmelerini yapıyoruz. Dün itibari ile de Hindistan ile görüşmeye başladık. Biliyorsunuz biz 15 sene yurt dışını gezdik, 28 ülkeye gittik. Kimini 3-5 defa ziyaret ettik. Çok güzel bir portföy oluştu. Şimdi bundan sonra bunları her ay olmasa da 45 günde bir İnegöl’e getirip üretici ile tüketiciyi buluşturmak, fabrika mağaza ziyaretleri yapmak istiyoruz”

160 ÜLKEDE 7 DİLDE AYNI ANDA VİDEOLAR YAYINLANACAK

İnegöl Mobilyası’nı tüm dünyaya tanıtmak ve aynı zamanda büyük bir tanıtım organizasyonu gerçekleştirmek için düğmeye bastıklarını belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Farklı bir projemiz daha var. Çok önem veriyorum buna. İnşallah gerçekleştiririz. Altyapı çalışmalarına başladık. İstanbul ile de görüştük. 160 ülkede aynı anda İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca, Sırpça, Çince, Rusça olmak üzere tüm sosyal medya kuruluşları üzerinden yayınlanmak üzere 2 tane birer dakikalık video çekmek istiyoruz. Hiçbir firmanın logosunu kullanmadan, sadece İnegöl ibaresini kullanarak, tanıdığımız, bildiğimiz sanatçı, siyaset, spor dünyasından da insanlara rica ederek tüm dünyada yayınlamak istiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş