Kafkas, Kepez’e bileniyor

Yayınlama: 14.02.2024
39
A+
A-

TFF 3. Lig temsilcimiz Kafkasspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yavuz İncedal, galip geldiğimiz Kırıkkale ve bu hafta karşılaşacağımız Kepez müsabakasını değerlendirdi.

Kepez müsabakasının hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Kafkasspor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal açıklamalarda bulundu.

NET GALİBİYET






İncedal, ilk olarak Kırıkkale galibiyetini değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

“İkinci devre ilk galibiyetimizi deplasmanda TM Kırıkkalespor karşısında aldık. Genelde oyun tamamen bizim üstünlüğümüzdeydi. Bunun nedeni de son iki haftadır takımın müthiş bir çöıkışı vardı. Ama bir türlü galibiyet alamamıştık. Bunun neticesinde Kırıkkalespor karşısında akılcı, ne oynadığını bilen bir anlayış ile sahaya çıktık. İkinci ve üçüncü golü yedikten sonra zaten Kırıkkalespor takımı oyundan koptu. Bize net bir galibiyet şansını böylece vermiş oldular. Ama bu maçta gerçekten oyun disiplinine sadık kalan, koşan, mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Her hafta yeniden bir hesap yapmak zorundasınız. Her hafta ayrı şeyleri düşünmek zorundasınız. Kırıkkale maçı moral olarak iyi oldu bizim için. Artık önümüzde oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Mütevazı bir takımız. Lige renk getiren bir takımız. Gerçekten çok kaliteli, genç ve tecrübelileri ile karma olan bir takımız. Taraftarlarımız zaten her zaman yanımızdalar. Takımımız ile özdeşleşmiş bir yönetim kurulu, başkanımız var. Bir aile gibiyiz burada”

RAKİP KEPEZ

Lig lideri Kepez’in önemli bütçelerle kurulduğunu belirten İncedal,

“Kepezspor lider. Saygı duyuyoruz. Çünkü büyük bütçeler ile hedefini net koymuş bir takım. Zaten şuanda lider olmaları da onların ne kadar ligde iddialı olduklarını gösteriyor. Biz futbolumuzu oynayacağız. Güzel bir maç olmasını istiyoruz. Gelen insanların keyif almalarını istiyoruz”

KAFKAS’TA TEK EKSİK

İncedal, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“Şuanda bir tek stoperimiz Recep’in bir durumu var. O da maç günü belli olacak”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş