Ensar Vakfı’ndan Mekke’nin Fethi’ne davet

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği sünnet programı ile birçok vatandaşı bir araya getiren İnegöl Ensar Vakfı, Mekke’nin Fethi Gecesi’ programını tertip edecek. Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram, bir basın açıklaması gerçekleştirerek, bütün ilçe halkını programa davet etti.

Yayınlama: 28.12.2015
759
A+
A-

 

Fatih Bayrama, programa ülke geneli yaptığı sohbetler ile tanınan Ömer Döngeloğlu ve Mısırlı Karim Muhammed’in de katılacağını ifade etti.

 






MEKKE’NİN FETHİ’NE BEKLİYORUZ

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bayram, “Ensar Vakfı olarak 2015’in son gecesine imza atmak üzereyiz. Daha önce yapmış olduğumuz sünnet şöleninde 10 bin kişinin katılımı ile güzel bir gece yaptık ve 120 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Şimdi de Ömer Döngeloğlu beyefendinin katılımı ile önümüzde Mekke’nin Fethi gecesini kutlayacağız. Biliyorsunuz Ömer Döngel Hocamız, herkesin tasdik ettiği ehlisünnet hocamız var, dünyaca ünlü, dünya birincisi Ku’an ziyafeti verecek olan Mısırlı Karim Muhammed, recep konuğumuz olarak Irak’tan geliyor inşallah. Daha sonra İnegöl Tarihi Mehteri, semazen gösterileri ve Serhat Balantekin kardeşimiz ile beraber İnegöllülere güzel bir gece yaşatacağız. Allah nasip ederse haftaya Cumartesi günü saat 19.20’de, Kapalı Spor Salonu’nda bütün İnegöl’ü Türk bayraklarını yanlarına alarak, Mekke’nin Fethi’ne bekliyoruz. Allah gecemizi hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş