Erdoğan; İnegöl il olmayacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’e bağlı Yenice Mahallesinde düzenlenen Doğalgaz Meşalesi Yakma ve ilk aboneyi doğalgaza kavuşturma töreninin ardından, mahallenin …

Yayınlama: 04.05.2015
938
A+
A-

ilk doğalgaz kullanıcısının evini ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlığı dönemindeki bir anısını paylaştı.

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı Uğur Baş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, İnegöl Belediye Başkan vekili Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, sembolik doğalgaz meşalesi yakma töreninin ardından ilk kullanıcı olan Bayram Kahraman’ı evinde ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında çayını yudumlayan Milletvekili Şahin, protokol üyelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlığı döneminde aralarında geçen anısını paylaşırken, kameralar kayıttaydı.

İNEGÖL İL OLMAYACAK






Milletvekili Hüseyin Şahin, “Büyükşehir Yasa Tasarısı hakkındaki görüşmeler sırasında söz aldım. Tabi tasarı da ilçe yapma nüfusu 40’dan 20’ye inmişti. Türkiye genelinde 49 tane 10 bin nüfusun üzerinde belde var, bunların ilçe olmakla ilgili beklentileri var dedim. Eski Başbakanımız, şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gözlüğünü biraz indirerek bana, ‘Ben senin sonunda ne diyeceğini biliyorum. İnegöl il olmayacak’ demişti” şeklindeki anısı protokolün gülümsemesine neden oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş