Formalar Ziraat Odası’ndan

İnegöl Ziraat Odası, 2. Amatör kümede mücadele eden Hocaköyspor’un forma sponsoru oldu. Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, amatör kümede mücadele edecek tüm kırsal mahalle takımlarının forma sponsorluğunu üstleneceklerini söyledi.

Yayınlama: 30.01.2016
429
A+
A-

İnegöl Ziraat Odası, kırsal mahallelerin spor kulüplerine forma sponsoru oluyor. Ziraat Odası’nın Hocaköy spor kulübü ile başlayan forma sponsorluğunun İsaören ve Cerrah ile devam edeceği açıklanırken, amatör kümede mücadele edecek diğer tüm kırsal mahallelerin de sponsoru olacakları açıklandı.

 

AMATÖR KÜMEYE KATILAN TÜM KÖY TAKIMLARINA SPONSOR OLACAĞIZ






Dün akşam İnegöl Ziraat Odası’nda Hocaköyspor için hazırlanan 22 takım forma, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik tarafından kulüp yöneticilerine teslim edildi. Formaların teslim töreni öncesi bir açıklama yapan İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İnegöl’de 6 tane süper amatör kümede, 2 tane 1. Amatör kümede mücadele eden takımın bulunduğunu söyledi. Sporun özellikle gençler için çok güzel bir şey olduğunu kaydeden Çelik, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için geçmişten bu yana büyüklerimiz tarafından da her zaman tavsiye edilir. Bizim için de önemli olan kırsal mahalle dediğimiz köylerimizin takımları. Şuanda İsaören, Hocaköy ve Cerrah mahallelerimizin takımları 2. Amatör kümede futbol oynamaya başladı. Gönül ister ki; Boğazköy, Hamzabey, Çitli, Kurşunlu, Edebey… Tüm mahallelerimizin bir takımı olsun. Burada da hedef şu olmalı, dışarıdan topçu almadan köyün kendi gençlerini oynatmalılar. Burada önemli olan gençlerin spor yapması. Sonuncu olsan da bir şey fark etmiyor, ikinci olsan da. Amaç mahalle gençlerinin top oynayıp spor yapması. Bu anlamda biz de Hocaköyspor’u ziyaret ettik. Çorbada tuzumuz olsun diye 22 takım böyle güzel, 1’inci sınıf formalar hazırlattık. Hangi köy takımı amatör kümeye katılırsa aynı destekleri onlara da vereceğimizin sözünü de buradan veriyoruz. Ziraat Odası olarak şuanda 3 köy takımımıza bu sponsorluğu yapacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş